قزوین- در دویست و یازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر محمدیه اعضای هیئت رئیسه این شورا مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در چهارمین سال فعالیت شورای پنجم و در دویست و یازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر محمدیه اعضای هیئت رئیسه شورای اسلامی این شهر مشخص شدند.

در این انتخابات که با حضور هر ۷ عضو شورای اسلامی شهر محمدیه برگزار شد، پس از رأی گیری، شمس الله غلامی وناشی به عنوان رئیس و نادر سیادهنی به عنوان نایب رئیس پارلمان محلی محمدیه انتخاب شدند.

در این انتخابات امید منفرد به عنوان سخنگو و ناظم الله فرهادی به عنوان دبیر اول و کمال سیادهنی به عنوان دبیر دوم پارلمان محلی محمدیه انتخاب شدند.

شمس الله غلامی رئیس جدید شورای شهر محمدیه پس از انتخاب ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) هفته دولت را تبریک گفت و خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی خوبی که انجام شده شاهد فعالیت‌های عمرانی در شهرهای استان هستیم که رضایت مردم را موجب می‌شود.

وی افزود: با تعامل خوبی که بین مسئولان ایجاد شده امیدواریم بتوانیم با خدمت رسانی بیشتر به مردم موجب رضایتمندی شهروندان شویم.

رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه تصریح کرد: با تعامل و همکاری اعضای شورای شهر زمینه خدمتگزاری صادقانه به شهروندان مهیا شده و با مشارکت مردم توسعه شهری سریع‌تر محقق می‌شود.

نادر سیادهنی نایب رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه بیان کرد: شورای شهر در کنار دستگاه‌های اجرایی خود را همراه مسئولان می‌داند تا بتوانیم شایسته این مردم به آنها خدمت کنیم.

یحیی رحیم لو شهردار محمدیه هم اظهار داشت: با تلاش و تدبیر مدیران دولتی شاهد کارهای خوبی در این منطقه هستیم و تلاش می‌کنیم با تکمیل طرح‌های نیمه تمام کام مردم را از خدمات انجام شده شیرین کنیم.

شهردار محمدیه بیان کرد: حرکت در شهر محمدیه و ناحیه شهری مهرگان به سمت پویایی و بالندگی است و شهرداری محمدیه با توجه به وضعیت کنونی کشور در موضوع شیوع ویروس کرونا و مسائل اقتصادی توانسته طرح‌های خوبی را کلید بزند که این طرح‌ها شامل پارک بانوان، ساختمان آتش نشانی، پارک‌های محله‌ای از پیشرفت بالا و خوبی برخوردار است که تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.

در ادامه اعضای هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر محمدیه با حضور در مزار شهدا ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی با آنها تجدید بیعت کردند.