کرمانشاه- مدیر کل ورزش و جوانان کرمانشاه از پرداخت تسهیلات کرونایی به باشگاه ها و مربیان ورزشی استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، صابر رحیمی اظهار کرد: در استان کرمانشاه تاکنون ۲۵۵ نفر برای دریافت تسهیلات حمایتی مربوط به آسیب‌های کرونا بر فعالیت‌های باشگاه‌ها و مربیان ورزشی برای دریافت این تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند.

وی افزود: بیش از یک میلیارد و ۳۵۵ میلیون تومان تسهیلات کرونایی به باشگاه‌ها و مربیان ورزشی استان کرمانشاه تا ابتدای شهریور ماه سال جاری پرداخت شده اشت.

مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با بیان اینکه این آمار مربوط به ابتدای شهریورماه است و در حال افزایش است، افزود: از تعداد ۲۵۵ پرونده تأیید شده در سامانه کارا تاکنون به بیش از ۱۴۰ پرونده معادل یک میلیارد و ۳۵۵ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است و مابقی به همراه ثبت نامی های جدید در دست بررسی و اقدام می‌باشد.