بررسی‌های ستاره شناسان چینی و آلمانی منجر به شناسایی یک سیگنال رادیویی منظم و تکرارشونده در فضا شده که امیدواری به شناسایی حیات در دیگر سیاره‌ها را افزایش داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، اولین بار ستاره شناسان در ژوئن گذشته یک الگوی مخفی و منظم را که مربوط به یک سیگنال رادیویی فضایی بود، شناسایی کردند.

محققان با بررسی الگوی این سیگنال امیدوار به باز ارسال آن در ماه آگوست بودند و تحقق این پیش بینی در زمان پیش بینی شده به طور دقیق باعث شده تا امیدواری به شناسایی حیات در سیاره‌های بیگانه بر همین مبنا بیشتر شود.

سیگنال‌های یادشده در عرض چند میلی ثانیه حجم زیادی از انرژی را منتقل می‌کنند، ولی آنها معمولاً منظم نیستند و با دقت زیادی تکرار نمی‌شوند. شناسایی یکی از این سیگنال‌ها که به طور مرتب تکرار می‌شود و FRB ۱۲۱۱۰۲ نام گرفته، موجب شده تا تلاش دانشمندان برای بررسی آن بیشتر شود.

این سیگنال بر اساس یک الگوی منظم هر ۱۵۷ روز یک بار تکرار می‌شود. در واقع سیگنال‌های یادشده در یک بازه زمانی ۹۰ روزه فعال هستند و سپس به مدت ۶۷ روز خاموش شده و دوباره برای ۹۰ روز فعال می‌شوند. بر اساس وضعیت فعالیت قبلی این سیگنال زمان بعدی فعالیت آن از ۲ ژوئن تا ۲۸ آگوست سال ۲۰۲۰ پیش بینی شده بود و این امر دقیقاً به همین شکل رخ داده است.

بررسی‌ها در این زمینه با استفاده از یک رادیو تلسکوپ چینی صورت گرفته و ستاره شناسان منتظر تکرار این فعالیت از ۱۷ دسامبر تا ۲۴ مارس سال ۲۰۲۱ هستند تا تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام دهند.