به گزارش خبرنگار مهر ، حسن بیادی امروز در سیزدهمین جلسه علنی شورای شهر در ادامه بررسی بافت های فرسوده ، گفت: برای حل کردن مشکلات بافت های فرسوده هر مدیر در ابتدای کار، مطالعه را آغاز کرده اما چون عمر مدیریت ها کوتاه است، با آغاز کار مدیر جدید، مطالعات قبلی نیمه تمام گذاشته شده است .
وی اظهار داشت : در هر دوره مطالعاتی انجام می شود اما وقتی به زمان اجرا می رسد، کار متوقف می شود و برعکس، فعالیت های عمرانی نظیر زیرگذر نواب ، اول کلنگ می خورد و پس از آن، مطالعه این فعالیت آغاز می شود .
بیادی گفت : مدیریت اجرا در کشور به گونه ای است که هر جا کار خوبی انجام شده ، خلاف مقررات بوده و برعکس، هر جا فعالیت ها متوقف شده به طور حتم بر اساس قانون بوده است که این مشکل نیز به علت عقب بودن "قانون" از "مدیریت اجرا" است .
وی گفت : متاسفانه در مورد بافت های فرسوده به دنبال مدیریت ریسک نیستیم بلکه به دنبال مدیریت بحران هستیم یعنی حتما باید زلزله بم بیاید تا بعد از 4 سال نوسازی را آغاز کنیم و تهران نیز این امر مستثنا نیست.
وی ادامه داد : در مدیریت ریسک همه سود می برند اما در چرخه مدیریت بحران همه ضرر می کنند و حتی در صورت وجود سود در مدیریت بحران، این سود همراه با ضرر خواهد بود.
وی با بیان اینکه فرسوده تر از مناطق 9 و 17 در تهران وجود ندارد، گفت: باید تفکرها در مورد بافت فرسوده تغییر کند چون که هنوز از دید فقر به موضوع بافت فرسوده نگاه می شود .
بیادی ادامه داد: نباید به بافت های فرسوده از دید فقر نگاه کنیم چون فردی که زیر آوار بافت های فرسوده از بین می رود چه فقیر باشد و چه غیر فقیر، یک انسان است .
نائب رئیس شورای شهر تهران گفت : بافت های فرسوده تهران فرسوده نیست بلکه مدیریت فرسوده باعث بروز مشکلات شده است .