به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مراسم عزاداری ماه محرم که با حضور پرسنل دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد، اظهار داشت: صحنه عاشورا و صحنه کربلا پر از عبارتها و درسها و صحنههای متعددی از زیباییها و زشتیها است و حقیقتاً در صحنه عاشورا بُعد زیبایی و در نقطه مقابل آن، پلیدیها و پلشتیها به اوج خود رسید.
وی با اشاره به صحنه عاشورا و وقایعی که در آن زمان گذشت، گفت: در یک طرف شاهد ترس و تردیدها و در طرف دیگر، ثبات و عزت افراد را میبینیم؛ افرادی که در عاشورا تهدید کردند، به خاطر پول و منصب آمده بودند که امام حسین (ع) را شهید کنند و یک عده هم جزو جاهلین بودند و امام (ع) را نمیشناختند.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی به شأن و جایگاه امام حسین (ع) در جریان عاشورا پرداخت و تصریح کرد: این مظهر تردید است که عدهای مثل عمر بن سعد که نسبت به امام (ع) شناخت داشتند و در مقابل امام ایستادند؛ از طرفی هم نمیتوانستند از وعدهها دست بِکشند و شمر بن ذی الجوشن، عمر بن سعد را مطمئن کرد تا امام حسین (ع) را به شهادت برساند.
وی با اشاره به برخی آیات سوره نساء که به حرمت برقرار ساختن پیوندهای دوستانه با کافران اشاره شده، افزود: کسانی که کافران را دوست خودشان انتخاب میکنند و کسانی که مؤمنین را به عنوان اولیا خدا انتخاب کنند، در حالی که با این که خدای متعال دستور داده که اگر با عدهای نشستید که آیات خداوند را مورد تکفیر و تمسخر قرار میدهند، شما همانند آنها هستید و خداوند متعال هر دو گروه را مورد عذاب الهی قرار میدهد.
حجت الاسلام روستاآزاد اظهار کرد: برخی ممکن است از طریق همنشینی با افرادی که آیات الهی را تمسخر میکنند، همدست شوند و برخی دیگر در فضای مجازی پیامهای مسخره کننده آیات الهی را برای دیگران ارسال کنند، که این دو دسته با یکدیگر یکسان هستند.
وی با بیان اینکه کربلا صحنه آموزش سبک زندگی است، گفت: این غیرت دینی و همچنین ترسها و تردیدها در گفتن سخن حق و دامن گیر شدن فرد در بیان سخن حق، از جمله درسهایی است که میتوان از صحنه عاشورا گرفت.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: خداوند نسبت به مؤمن غیرتمند است و اجازه نمیدهد شخصیت مؤمن پایمال شود؛ امام صادق (ع) میفرمایند که اگر جملهای گفته شود که آبروی افراد از بین برود، ولایت میان خود و خدا را از بین برده و قطع کرده است.
وی با بیان اینکه امام حسین (ع) مظهر غیرت دینی در جریان عاشورا است، افزود: وقتی که به صحرای کربلا و صحنه عاشورا مینگریم، غیرت دینی را در آنجا مشاهده میکنیم؛ در جریان عاشورا، از یک طرف عمر بن سعد در اوج ذلت و تردید و از یک طرف امام حسین (ع) در اوج عزت و غیرت دینی بودند.
حجت الاسلام روستاآزاد خاطرنشان کرد: در دوران کنونی نیز مقام معظم رهبری مظهر عزت و استقامت در مقابل با دشمن هستند که همه این ها در ادامه جریان عاشورا است.