به گزارش خبرنگار مهر، محمد پورداوود پیش از ظهر سه شنبه در حاشیه سی و چهارمین اجلاس رؤسای آموزشوپرورش سراسر کشور که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه آموزشوپرورش کانون خلق دنیای آینده و فراگیرترین نهادی است که به نوعی خانوادهها با آن سروکار دارند، اظهار کرد: برنامهریزی برای این گستره عظیم از عهده یک نفر با نهاد تعلیم و تربیت میسر نیست.
پورداوود با اشاره به تأکید اسلام بر مشورت و خرد جمعی، گفت: تصمیمگیری برای سبک زندگی آموزشی و پرورشی متناسب با وضعیت فعلی با تبادل افکار و افزایش کارایی کیفی و کمی آموزشوپرورش در دوران حین و پساکرونا دو هدف عمده اجلاس رؤسای آموزشوپرورش است.
وی اجلاس سی و چهارم را اولین تجربه اجلاس رؤسای آموزشوپرورش در بستر الکترونیک بعد از انقلاب خواند و عنوان کرد: این اجلاس مهمترین رخداد آموزشوپرورش در پایان قرن حاضر است که فرصتها و چالشهای فراروی نهاد تعلیم و تربیت را مورد بحث قرار میدهد تا با افق آیندهپژوهانه، استراتژی خاص و مدون برای این نهاد ترسیم شود.
پورداوود با اشاره به مهمترین اقدامات آموزشوپرورش، گفت: استفاده از خرد جمعی، تدوین برنامه عملیاتی سند تحول بنیادین، ارتقا سطح معیشت کارکنان و ساخت مسکن، تلاش برای افزایش سرمایه اجتماعی و کاهش فاصله صف و ستاد و توسعه عدالت آموزشی از جمله اقدامات مهم این دولت در دستگاه تعلیم و تربیت بوده است.
پورداوود با تأکید بر اینکه آموزشوپرورش باید به گفتگوی اجتماعی تبدیل شود، اضافه کرد: برای تحقق این مهم حساس کردن دو گروه مسئولان و مردم نسبت به نهاد تعلیموتربیت و اطلاعرسانی مداوم به افراد اثرگذار در تصمیمگیریها و نیز مردم ضروری است.