قزوین- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین گفت: نهضت تولید محتوا با رویکرد ارزشی، دینی و انقلابی در فضای مجازی از مهمترین اهداف برگزاری هشتمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی است.

محمد حسین اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: هشتمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال رضوی با محور پویش تولید محتوای فضای مجازی در قزوین برگزار می شود که فراخوان آن در سایت اطلاع رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین ghazvin.farhang.gov.ir و پایگاه اطلاع رسانی شمس توس ghazvin.shamstoos.ir بارگذاری شده است.

وی در خصوص اهداف این جشنواره گفت: اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، هم افزایی فعالان عرصه فضای مجازی در ترویج آموزه های دینی و اهل بیت علیهم السلام به ویژه امام رضا (ع) در جامعه، تجلیل از فعالان فضای مجازی در حوزه گسترش فرهنگ رضوی و تولید کنندگان آثار ارزنده با رویکرد فرهنگ دینی و همراهی در «نهضت تولید محتوا» با رویکرد ارزشی، دینی و انقلابی در فضای مجازی از مهمترین اهداف این جشنواره است.

اسماعیلی در خصوص منابع و موضوع جشنواره تصریح کرد: بهره گیری از آموزه های قرآن کریم، احادیث اهل بیت (ع) به ویژه احادیث رضوی و عیون اخبارالرضا (ع)، سخنان و آثار بزرگان، صاحب نظران، اندیشمندان و هنرمندان برای تولید و انتشار آثار مناسب در شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها و کارافزارهای فرهنگی، هنری و رسانه ای به ویژه رسانه های اجتماعی مندرج در مقدمه در زمینه تکریم ارزش های اخلاقی و اعتقادی، نکوهش امور غیراخلاقی، تکریم ارزش های اجتماعی، خدمت کریمامه و همدلی مؤمنانه، مدافعان سلامت، زیارت حضرت امام رضا (ع) و خاطرات سفر زیارتی، در تولید آثار مورد توجه است.

وی یادآورشد: همچنین سبک زندگی ایرانی، اسلامی و سبک زندگی رضوی، اصول و ارزش های حکمرانی، شاخص های تمدن نوین اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب، دستاوردهای نظام، چهلمین سالگرد دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و جهاد و شهادت و شعار سال می تواند در تولید آثار مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین افزود: علاقه مندان برای شرکت در جشنواره می توانند آثار خود را با یکی از هشتک های #امام_رضا و #امام رئوف در رسانه های اجتماعی و پلت فرم های فرهنگی و هنری و رسانه ای روبیکا، آپارات، تماشا، نماشا، چارخونه، شنوتو، آخرین خبر و ویسگون و اینستاگرام بارگذاری کنند.

دبیر جشنواره رسانه های دیجیتال رضوی اظهارداشت: این جشنواره در دو بخش حرفه ای و مردمی برگزار می شود که در بخش حرفه‌ای هنرمندان و فعالان فضای مجازی می‌توانند آثار خود را در قالب‌های موشن گرافیک، اینفوگرافیک، فیلم کوتاه یا نماهنگِ تولیدی و در بخش مردمی در قالب عکس دیجیتالی و عکس نوشته، ویدئو و پادکست (دل گویه) با موضوعات جشنواره تولید و ضمن بارگذاری و انتشار در شبکه های اجتماعی در این جشنواره ثبت نام و شرکت کنند.

وی بیان کرد: کیفیت فنی، میزان بازدیدکنندگان، دیدگاه بازدید کنندگان و غنای محتوایی، شاخص های ارزیابی آثار و آخرین مهلت ارسال آثار تا ۱۵ دی ماه سال جاری است.