حبیب شریف در گفت و گو با خبرنگار مهر در این رابطه گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در پاییز سال ۹۸، زمان برگزاری سومین جشنواره پایانی مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی، اسفندماه سال ۹۸ تعیین شد اما با توجه به گسترش ویروس کرونا و لغو تمامی برنامهها و گردهماییهای دانش آموزی، کمیته برنامه ریزی جشنواره، اجرای مجازی برنامه را در دستورکار قرار داد.
وی، افزود: بر اساس این برنامه، جشنواره مدارس فصلی به سه بخش داوریها، کارگاههای آموزشی و اختتامیه تقسیم شد که مقرر شد در بازه زمانی ۳ هفتهای سومین جشنواره در هر ۳ بخش مذکور به صورت مجازی برگزار شود.
شریف ادامه داد: یکی از ۳ بخش مذکور، ارزیابی پایانی پروژههای دانش آموزانی بود که با موفقیت ۳ مرحله از برنامه مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی را طی نموده بودند؛ این ارزیابی به مدت ۳ روز، از ۳۰ مرداد تا ۱ شهریور انجام پذیرفت.
به گفته مدیرعامل مجمع خیرین نخبه پرور فارس، در این ارزیابی هر دانش آموز از شهرستان خود به صورت آنلاین در جلسه داوری حضور پیدا کرده و توسط ۲ داور متخصص در رشته مربوط به پروژه خود، ارزیابی شدند.
وی اعلام کرد: در این رویداد، ۹۵ دانش آموز از شهرستانهای استهبان، لامرد، خنج، فیروزآباد و و نواحی ۴ گانه شیراز، توسط ۱۰ داور ارزیابی شدند؛ همچنین تیمی ۱۱ نفره متشکل از سفیران و اعضای افتخاری کمیته علمی مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی، مدیریت و پشتیبانی از پنلهای ارزیابی را بر عهده داشتند.
شریف ادامه داد: بخش دوم، کارگاههای آموزشی سومین جشنواره پایانی مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی بود که در دو بخش عمومی و تخصصی، با حضور ۹۸ نفر از شرکت کنندگان این برنامه به صورت مجازی برگزار شد.
وی درباره عناوین این کارگاهها عنوان کرد: از آشنایی با اصول خودشناسی، هوش هیجانی، مدیریت زمان، آشنایی با انواع تفکر، تکمیلی ادبی، تکمیلی پژوهش علوم انسانی، تکمیلی پژوهش فنی و مهندسی، تکمیلی کتابخوانی عنوانهای این کارگاهها بودند.
شریف اضافه کرد: در انتهای این بخش نشستی با حضور شاعر و نویسنده کودک و نوجوان استاد مصطفی رحماندوست، برای شرکت کنندگان حوزه ادبی و کتابخوانی چهارمین مرحله مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی برگزار شد.
به گفته مدیرعامل مجمع خیرین نخبه پرور فارس، در این جلسه مصطفی رحماندوست ضمن بیان خاطرات و تجربیات زندگی خود، از شرکت کنندگان خواست برای رسیدن به اهداف خود دست از تلاش نکشند و در مقابل شکستهایشان تسلیم نشوند و در ادامه استاد رحماندوست در جلسه پرسش و پاسخ به سوالات دانش آموزان پاسخ داد و در پایان شرکت کنندگان هدایای دست ساز خود را به این شاعر و نویسنده توانمند تقدیم کردند.
وی همچنین، بیان کرد: سومین و آخرین بخش این برنامه، اختتامیه سومین جشنواره پایانی مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی، به همراه اعلام نتایج ارزیابی پروژههای دانش آموزان و در نهایت معرفی برگزیدگان جایزه تحصیلی و توانمندسازی مجمع خیران نخبه پرور فارس میباشد که به صورت مجازی و آنلاین در تاریخ پنجشنبه ۱۳ شهریور ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۷ از طریق اینستاگرام مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی به آدرس: https://www.instagram.com/madares.khalaghyat?r=nametag برگزار شد.