خرم‌آباد- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از برنامه ریزی گسترده و جهادی برای اجرای شبکه آب‌رسانی به ۴۰۰ روستا در سطح این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا کرم وند امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: درحال حاضر ۳۰۰۰ روستا در استان وجود دارد و از این تعداد حدود ۱۵۳۰ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار دارند.

وی تصریح کرد: بعد از یکپارچه سازی در سطح شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی تلاش شده است در راستای سیاست‌های این یکپارچگی (توزیع عادلانه آب)، خدمات رسانی به روستاها را افزایش داده و به همین منظور در طی حدود ۶ ماه با اقدامات فوری و ضربتی که توسط همکاران و با استفاده از امکانات موجود صورت گرفته، تعداد ۱۰۰ روستا که دارای مشکلات مختلفی در حوزه تأمین آب بودند به فوریت حل شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان افزود: با رایزنی و بازدیدهای مختلف و برگزاری جلسات با نمایندگان مجلس و مقامات دولتی در حال برنامه ریزی و مطالعات میدانی جهت افزایش روستاهای تحت پوشش برای اجرای شبکه آبرسانی هستیم و در همین راستا تعداد نزدیک به ۴۰۰ روستا را که اغلب آنان تا به حال تحت پوشش خدمات شرکت نبوده‌اند شناسایی و در تلاشیم تا دریک بازه زمانی کوتاه، شاهد انجام اقدامات مؤثری برای این روستاها باشیم.

کرم وند در خصوص همکاری سایر نهادها گفت: برای اجرایی کردن این اقدام اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان نیاز است که امیدواریم با مذاکرات خوبی که با نمایندگان مردم در مجلس صورت گرفته و همچنین نگاه مثبت مدیریت ارشد استان بتوانیم در بودجه سال ۱۴۰۰ اعتبار مناسبی برای این پروژه‌ها مصوب و تخصیص داده شود.

وی یادآور شد: تعداد مشترکین روستایی در استان لرستان ۱۳۹ هزار مشترک است.