به گزارش خبرگزاری مهر، ویژه نامه اطلاع رسانی همایش ملی معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها، با سرمقالهای از ابراهیم علیپور رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی آغاز میشود که در بخشی از این سرمقاله آمده است: «نیازها و بحرانهای معنوی انسان را میتوان در رأس سلسله نیازها و مشکات بشر معاصر مشاهده نمود. امروزه این گرایش چنان پررونق و متنوع است که برخی دوره معاصر را عصر انفجار معنویتها و یا بازگشت به معنویت نام نهاده اند. این پدیده گرچه در کشور ما به دلیل حضور پررنگ دین و عرفان کم رنگ مینماید ولی به وضوح در حال گسترش و فراگیری است».
در ادامه این ویژه نامه با هادی وکیلی دبیر علمی همایش ملی معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها که عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی میباشد نیز گفت وگویی صورت گرفته که در بخشی از آن آمده است: «معنویتهای نوظهور هویت ملی و دینی را تهدید میکند و هدف اصلی از برگزاری این همایش آشنا کردن جامعه و پژوهشگران این حوزه با آخرین دستاوردهای پژوهشی و علمی و نظری و عملی در باب جنبشهاست».
گفت وگو با احمد شاکرنژاد مدیر گروه اسلام و مطالعات معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دبیر اجرایی همایش ملی معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها پیرامون بررسی اهداف و محورهای همایش مذکور، مروری بر عناوین چکیده مقالات رسیده و سفارشی و نویسندگان آنها، مروری بر پیش نشستهای همایش، معرفی کتب و شورای علمی همایش و جدول برنامههای همایش از دیگر مطالبی است که در ویژه نامه الکترونیک همایش ملی معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها به چشم میخورد.
ویژه نامه الکترونیکی همایش ملی معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و به سردبیری محمدرضا قربان زاده منتشر شده و از طریق پورتال این دفتر به نشانی www.Dte.ir قابل دریافت است.
همایش ملی «معنویت های نوظهور، شاخصهها و نقدها» در هجدهم تا بیستم شهریورماه به صورت مجازی برگزار میشود.
علاقه مندان میتوانند فایل pdf ویژه نامه همایش ملی معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها را اینجا ببینند!