محمدمهدی رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: هیأت ورزشهای نابینایان استان مرکزی در سالهای اخیر در ارتقا، کشف و پرورش استعدادهای ورزشکاران نابینا و کم بینا گامهای مؤثر و تأثیرگذار بر داشته است و در میادین و رقابتهای ورزشی بیش از گذشته حضور پیدا کرده است. حضور مربیان، داوران و ورزشکاران در رقابتهای داخلی و برون مرزی گواه این ادعا است.
رئیس هیأت ورزشهای نابینایان استان مرکزی تصریح کرد: این گستردگی و توسعه در ورزش قهرمانی و همگانی و جذب مخاطب میطلبد که ورزشکاران این هیأت در یک سالن اختصاصی با استانداردهای تعیین شده به تمرینات و برگزاری مسابقات بپردازند. لذا داشتن سالن اختصاصی چند منظوره یک نیاز است.
وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: بیش از ۵۰ ورزشکار تحت پوشش این هیأت قرار دارد. همچنین ۱۲ مربی (۱۰ مرد ۲ زن) و ۱۲ داور (۱۰ مرد و۲ زن) نیز با این هیأت همکاری دارند.
وی با اشاره به اینکه ورزشکاران نابینا و کم بینای استان مرکزی در رشتههای ورزشی فوتبال ۵ نفره، شطرنج، جودو، دو و میدانی، گلبال و شنا فعالیت دارند، افزود: در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا با هماهنگی فدراسیون برای تمرینات ورزشکاران با فاکتورهای آمادگی جسمانی فیلم ویژه تمرینات نابینایان و کم بینایان تهیه و در اختیار آنها قرار داده شده است، تا در خانه به تمرینات بپردازند و از آمادگی جسمانی دور نشوند.
رفیعی، کسب ۳ مدال (یک طلا ۲ برنز) توسط ورزشکاران نابینا در رقابتهای کشوری، حضور تیم شطرنج و دو میدانی مردان و زنان در مسابقات کشوری و کسب «ریت» توسط ۳ شطرنج باز نابینا، حضور داوران استان مرکزی، چون نسترن فتوتی در رقابتهای قهرمانی گلبال جوانان آسیا به میزبانی کشور کویت، اکبر محمدی در مسابقات گلبال و جنابان، صفرزاده، شاهرخی، یار محمدی، ذوالفقاری و فلفلی در مسابقات فوتبال ۵ نفره و… را بخشی از فعالیت و دستاوردهای هیأت ورزش نابینایان استان مرکزی بر شمرد.
وی احداث زمین چمن مخصوص نابینایان با مساعدت اداره کل ورزش و جوانان، جابجایی دفتر هیأت ورزشهای نابینایان به مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک، آموزشهای راه دور با روشهای خاص ویژه نابینایان، استفاده از الگوهای های مختلف برای جذب مخاطب و… از برنامههای پیشبینی شده و پیش روی سال جاری این هیأت است.