به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره)، سید مرتضی دهقانی محمدآبادی توانمندسازی را راهبرد مؤثر کمیته امداد امام خمینی (ره) برای خانوادههای تحت حمایت دانست و بیان کرد: این نهاد برای اجرای سیاست توانمندسازی از ظرفیتهای مختلف درون و برون سازمانی استفاده میکند.
وی ادامه داد: توانمندسازی با اشتغال خانگی، کاریابی و حمایت از اشتغال زایی مددجویان محقق میشود تا بتوانیم بستر زندگی عزتمندانه را برای محرومان فراهم کنیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: استان قزوین طی سال گذشته ۴۲۵ مورد و طی پنج ماهه سال جاری هم ۲۹۴ مورد اشتغال از طریق کاریابی برای مددجویان تحت حمایت فراهم کرده که در بررسی عملکرد سال ۹۸ جزو ۱۰ استان برتر کشور در این زمینه قرار گرفته است.
وی افزود: کسب چنین رتبهای در حالی است که استان قزوین از استانهای کوچک کشور است و به لحاظ وسعت جغرافیایی و جمعیت با برخی استانها قابل قیاس نیست.
دهقانی محمدآبادی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیتهای مختلف برای ایجاد اشتغال موجب شده تا بسته تشویقی برای کارفرمایان و صاحبان حِرَف مختلف تدارک دیده شده است که بر این اساس به ازای اشتغال هر مددجو ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به کارفرما اعطا میشود.
وی تصریح کرد: برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی بزرگ و اشتغال تعدادی بیشتری از مددجویان هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد به طوری که در حال حاضر یکی از تولیدکنندگان در شهرستان آبیک با جذب نزدیک به ۱۰۰ مددجو، به ازای هر اشتغال ۵۰ میلیون تومان دریافت کرده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین اشتغال را یک راهکار برای محرومیت زدایی ندانست و گفت: اشتغال راهی برای فقرزدایی نیست بلکه شاهراهی است که پایداری سیاست محرومیت زدایی را به دنبال دارد از این رو کمیته امداد امام (ره) با استفاده از توان و ظرفیتهای مختلف درون و برون سازمانی به دنبال اجرای سیاست توانمندسازی است.
وی یادآور شد: یکی از برنامههای کمیته امداد در خصوص اشتغال زایی برای محرومان بر محور مشاغل نوین و فن آور استوار است تا ارزش افزوده هزینه و نیروی کار و بازدهی فرایند تولید به حداکثر برسد.