سردار سید مهدی فرحی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۲ به همراه سردار موسی کمالی مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی با امیر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی و امیر محمودی معاون اجرایی و مسئول مهارت آموزی ارتش دیداری داشتیم.
وی افزود: در این دیدار خطاب به فرمانده ارتش گفتم که امسال ۶۵ درصد سربازان ارتش باید آموزش مهارتی را طی کنند؛ با توجه به مسئله کرونا و مشکلاتی که در رابطه با تحقق برنامهها به وجود آمده است، برنامههای ابتکاری از جمله آزمونهای ادواری و مهارت در محیط واقعی کار پیشبینی شده است.
در سال ۱۴۰۱ همه سربازان باید یک تخصص را آموزش ببینند
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی گفت: خوشبختانه حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد سربازان ورودی نیروهای مسلح دارای مهارت هستند که از آنها آزمون گرفته شده و مدرک به آنها اعطا میشود و همچنین با مجوز صادره، کارگاههای واجد شرایط نیروهای مسلح به عنوان محیط کار واقعی به رسمیت شناخته شده و افراد شاغل در آنها میتوانند گواهی مهارت آموزی بگیرند.
سردار فرحی خاطرنشان کرد: تا کنون بالغ بر ۲۸۰۰ کارگاه ارتش ثبت شده است؛ در سال ۱۴۰۱ همه سربازان باید حداقل یک تخصص را آموزش ببینند و حداقل ۳۰ درصد از سربازان منقضی خدمت باید به اشتغال برسند و در این راستا سامانه ماهرسان طراحی شده است که سرباز در پایان خدمت وارد این سامانه شده و با رصد، هدایت، حمایت و تسهیل گری انشاءالله به اشتغال برسد.
امیر موسوی: اجرای مهارت آموزی در ارتش از مأموریتهای اصلی ما است
وی ادامه داد: فرمانده کل ارتش امیر موسوی در این دیدار گفت که مهارت آموزی سربازان کار بسیار مهمی است و از آنجا که مطالبه مقام معظم فرماندهی کل قوا است، برای ارتش جمهوری اسلامی از اهمیت ویژهای برخوردار است و این موضوع جز مأموریتهای ارتش است و اینطور نیست که مهارت آموزی جز مأموریتهای کم اهمیت ما تلقی شود بلکه این موضوع مثل سایر مأموریتها جز مأموریتهای اصلی آجا بوده و آجا به این موضوع اعتقاد دارد.
سردار فرحی خاطرنشان کرد: امیر موسوی تاکید داشت که دشمنان و معاندین سربازی را مورد هجمه قرار داده و به دنبال تضعیف آن هستند که آجا برای مقابله با آن برنامهریزی کرده است اما مسئله سربازی برای ما (ارتش) آنقدر اهمیت دارد که ما برای مدیریت و هدایت آن قرارگاه حضرت علی اکبر علیه السلام را تشکیل دادهایم.