دزفول- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول با تأکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، گفت: شیب ابتلا به کرونا در دزفول ملایم اما فزاینده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی قمیشی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به طور تقریبی از دو هفته پیش تاکنون آمار مراجعه و بستری افراد در بیمارستان بزرگ دزفول افزایش یافته است.

وی شیب افزایش آمار مبتلایان کرونا در دزفول را ملایم اما فزاینده عنوان کرد و افزود: در حال حاضر دزفول در وضعیت هشدار بالا قرار ندارد اما اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند قطعاً با همه‌گیری مجدد ویروس کرونا در این شهرستان مواجه خواهیم شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه این شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد، گفت: آمار ابتلاء و بستری در شوش نیز افزایش یافته است و این شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارد اما وضعیت شهرستان گتوند قابل‌قبول است.

قمیشی با تأکید بر لزوم جدی گرفتن شرایط و رعایت موازین بهداشتی از سوی مردم، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی در زمینه اطلاع‌رسانی و نظارت بر اماکن و مراکز تجمعی فعالیت‌های خود را به صورت شبانه‌روز انجام می‌دهد.

وی اضافه کرد: مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول با پیش‌بینی بدترین حالات، آماده خدمت‌رسانی به بیماران هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه وضعیت این شهرستان در حال حاضر چندان خطرناک نیست، گفت: شدید نشدن وضعیت مشروط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم است. لذا مردم فراموش نکنند که در زمان پیک چه شرایط تلخ و ناگواری را تجربه کردیم.

قمیشی در خصوص فعال شدن دو بخش از بخش‌های کرونایی بیمارستان بزرگ دزفول که به دلیل وضعیت سفید غیرفعال شده بودند، گفت: آنچه در حال حاضر برای ما یک زنگ خطر محسوب می‌شود، بیشتر شدن آمار ورودی به بیمارستان گنجویان نسبت به موارد ترخیصی است. بنابراین وقتی موارد مراجعه و بستری در بیمارستان افزایش یابد فعال شدن بخش‌های دیگر امری طبیعی است. از سویی افزایش فاصله تخت‌های بیماران بستری در بیمارستان یکی دیگر از دلایل بازگشایی دو بخش کرونایی در بیمارستان گنجویان است.

وی در ادامه یادآور شد: تمام بیماری‌های واگیردار الگوهای مشخصی دارند. در این بین مردم می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شدت ابتلاء در جامعه (تعداد زیاد ابتلاء در مدت کوتاه) را کاهش دهند تا همه‌گیری کرونا به صورت انفجاری رخ ندهد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: با کاهش تماس‌ها در جامعه و استفاده از وسایل حفاظتی در تماس‌های ضروری، چرخش ویروس کرونا در جامعه کمتر خواهد شد. لذا از مردم تقاضا می‌شود نسبت به رعایت این نکات اهتمام بیشتری داشته باشند چرا اگر بی‌توجهی‌ها تداوم یابد باید شاهد بازگشت وضعیت قرمز کرونایی در شهرستان دزفول باشیم.

به گزارش مهر در ایام پیک کرونا در خوزستان، شهرستان دزفول پس از اهواز دارای بیشترین آمار مبتلایان کرونا در استان بود.

سه شهرستان دزفول، شوش و گتوند تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول قرار دارند.