حسین امیری در گفت و گو با خبرنگارمهر با اشاره به اینکه در سال جاری در ۲۰ نقطه شهر سرویس بهداشتی احداث میشود، اظهار داشت: مشکل نبود سرویس بهداشتی در آرامگاه صائب امسال مرتفع خواهد شد و سرویس بهداشتی مناسب در آرامگاه و پارک صائب تعبیه خواهد شد.
وی افزود: با توجه به اهمیت خدمات شهری در کلان شهر اصفهان و گردشگر پذیر بودن این شهر ناگزیریم که توسعه سرویسهای بهداشتی را در اولویت قرار دهیم.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه یکی از مشکلات مسجد جامع استفاده بی رویه از سرویس بهداشتی این بنای تاریخی است، گفت: در طراحی جلوخان میدان امام علی (ع) هم سرویس بهداشتی در نظر گرفته شده است تا از استفاده بی رویه از سرویس بهداشتی این بنای باشکوه جلوگیری شود که امیدواریم در سال آینده به بهره برداری برسد.
کمبود سرویس بهداشتی در نصف جهان
وی با اشاره به اینکه در مجاورت بناهای تاریخی که در جذب گردشگر مؤثر است لازم است سرویس بهداشتی مناسب تعبیه شود، گفت: یکی از مشکلاتی که در پذیرش گردشگران در شهر وجود دارد، تأمین خدمات مورد نیاز آنها به ویژه کمبود سرویسهای بهداشتی در سطح شهر است.
امیری تاکید کرد: با توجه به انتخاب شهر اصفهان به عنوان شهر دوستدار سالمند، باید شرایطی را برای رفاه هر چه بیشتر سالمندان فراهم کرد که یکی از نیازهای آنها سرویسهای بهداشتی است، بنابراین با توجه به کمبود تعداد این مکانها در شهر باید نسبت به افزایش ظرفیت سرویسهای بهداشتی اقدام کرد.
مناطق ۲ و ۱۱ و ۱۵ شهرداری کمترین سرویسهای بهداشتی را دارند
وی ادامه داد: در شهر اصفهان مناطق ۶ و ۵ و۳ از نظر تعداد سرویسهای موجود، بالاترین تعداد را به خود اختصاص دادهاند این در حالی است که در مناطق ۲و ۱۱و ۱۵ کمترین تعداد سرویسهای بهداشتی وجود دارد که با برنامه ریزی های صورت گرفته این کمبودها برطرف خواهد شد.
امیری با اشاره به استاندارد تعداد دستشویی نسبت به جمعیت گفت: بر اساس شاخصههای تعین شده استاندارد تعداد دستشویی نسبت به جمعیت ۳۶۰ عدد است؛ این در حالی است که در حال حاضر در ۱۱۹ نقطه شهر اصفهان با کمبود سرویس بهداشتی مواجه هستیم؛ در همین راستا با توجه به ضرورت وجود سرویس بهداشتی عمومی در مسیرهای پر تردد شهر، در تلاش برای افزایش سرویسها هستیم.