مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: چهل و سومین دوره مسابقات استانی قرآن کریم با حضور ۱۵۲ شرکت کننده، در آستان امامزاده محمد عابد (ع) اراک برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چهل و سومین دوره مسابقات استانی قرآن کریم با حضور ۱۵۲ شرکت کننده، جمعه ۲۸ شهریور ماه از ساعت ۸ الی ۲۰، در آستان امامزاده محمد عابد (ع) شهرستان اراک برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات تعداد ۸۵ نفر خانم و ۶۷ نفر آقا شرکت دارند که در رشته‌های حفظ، تحقیق، ترتیل، اذان، دعاخوانی و همسرایی به رقابت خواهند پرداخت و افراد برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی بیان کرد: مجموع این رقابت‌ها توسط ۱۰ داور (۲ داور بومی و ۸ داور غیر بومی از استان‌های البرز و قم) داوری می‌شود.

واحدی گفت: در این دوره از مسابقات ،۲۲ شرکت کننده در قرائت تحقیق ،۳۹ نفر در قرائت ترتیل ،۲۴ نفر دعاخوانی ،۱۶ نفر حفظ ۵ جز ،۳۰ نفر حفظ ۱۰ جز ،۱۷ نفر حفظ ۲۰ جز ،۱۲ نفر حفظ کل و ۲۶ نفر در رشته اذان با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی تصریح کرد: در اختتامیه این دوره از مسابقات از ۱۴ نفر منتخب مسابقه کتابخوانی معجزه قرن که با هدف آشنایی هر چه بیشتر عاشقان قرآن با کربلایی کاظم ساروقی برگزار شده بود، تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

وی گفت: این مسابقات به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که ضمن رعایت فاصله اجتماعی از تجمع متسابقین جلوگیری شود و مسابقات با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.