به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا ملأ قادر قادری در جلسه شورای برنامهریزی مدارس علومدینی اهل سنت کشور اظهار کرد: در چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب و چهلمین سال دفاع ۸ ساله هستیم؛ از یک سو شاکر استقامت مردم و از سوی دیگر متأسف اوضاع پیشآمده برای دنیای اسلام هستیم.
وی افزود: امروزه و در حال حاضر شاهدیم در کنار جنگ و نابسامانیهای موجود، حضور ویروس منحوس کرونا زندگی دینی و دنیوی ما را دچار دگرگونی و تحول کرده است.
امام جمعه پاوه تصریح کرد: ننگینترین تصمیم در جهان اسلام و عصر ما، سازش دولتهای عربی با دشمن کودک کُش رژیم صهیونیستی است که این روزها شاهد مانور ترامپ، وزرای امور خارجۀ امارات متحدۀ عربی و بحرین و نخستوزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن بودیم که در برابر چشمان یک و نیم میلیارد مسلمان، قرارداد ننگین دیگری همچون کمپ دیوید را امضا کردند؛ تردیدی ندارم بعد از امارات و بحرین، آل سعود هم به این کشورها خواهد پیوست.
وی ادامه داد: هیاهوی رسانهای به خصوص هجمه هماهنگ اخیر علیه جمهوری اسلامی بعد از قصاص نوید افکاری و بالاتر از همه، اهانت نشریه فرانسوی و دولتهای غرب به ساحت پیامبر و رسول خاتم، همه و همه در زندگی ملت شریف ایران و ما مرزنشینان تأثیرگذار هستند.
قادری گفت: الحمدلله مردم ما تا حال در برابر ویروس کرونا و گرفتاریهای معیشتی و گرانی و بیکاری و هیاهوی دشمنان ایستادند و منتظر گشایش هستند.
مدارس علومدینی اهل سنت نیاز به تجدیدنظر و آسیبشناسی دارند
ماموستا ملأ قادر قادری با اشاره به وضعیت نا بسامان مدارس علومدینی اهل سنت استان کرمانشاه در قبل از کرونا، گفت: مدارس ما قبل از کرونا سامان خوبی نداشتند و فعلاً تا حد زیادی چه ازنظر کیفی و چه ازنظر کمی تحت تأثیر این وبای منحوس قرارگرفته و نیاز به تجدیدنظر و آسیبشناسی دارند.
وی در ادامه به محاسن برگزاری اینچنین جلساتی تاکید کرد و افزود: نباید فراموش کنیم مدارس علومدینی اهل سنت کرمانشاه با ۴ مشکل روبرو هستند.
عضو شورای برنامه ریزی مدارس علومدینی اهل سنت کشور اولین مشکل مدارس علومدینی اهل سنت کرمانشاه را عدم تدریس دروس منتخب و کتابهای مورد تأیید از سوی شورای برنامهریزی مدارس علومدینی اهل سنت دانست.
وی با انتقاد از روشهای تدریس در مدارس علومدینی اهل سنت گفت: دومین مشکلی که مدارس علومدینی اهل سنت کرمانشاه به آن دچار هستند، روش تدریس سنتی معلمین و مدرسین است که متعلمین و طلاب را کم انگیزه کرده است.
قادری در ادامه عدم تأثیرگذاری کمی و کیفی اعضای شورای برنامه ریزی مدارس علومدینی اهل سنت کشور را در مدارس را مشکل دیگر مدارس اعلام کرد.
وی آخرین مشکل را آسیب شناسی نکردن مدارس دانست و افزود: ما در آینده نیازمند طلاب بصیر و مدرسین آگاه هستیم.