به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر مجید قدمی امروز در طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان که در ساختمان آموزش وپرورش استثنائی کشور برگزار شد ادامه داد : در مناطقی که طرح سنجش اجرا شد این 30 درصد افت تحصیلی در پایه اول ابتدایی به 17درصد کاهش یافت .
قدمی افزود : بیش از 15 سال است که طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان در بدو ورود به دبستان با همکاری وزارت بهداشت و درمان و آموزش پرشکی در کشور اجرا می شود.
رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنائی کشوراظهار داشت : پیگشیری از افت تحصیلی ، توجیه والدین در خصوص وضعیت سلامت فرزندان و برقراری عدالت اجتماعی از جمله اهداف این طرح به شمار می رود .
وی خاطرنشان ساخت : هر چه میزان رعایت بهداشت در کشوری بالاتر رود درصد و درجه معلولیت در آن جامعه پایین ترمی آید .
قدمی تاکید کرد : نگاه نظام آموزشی کشور بر پایه عادی سازی دانش آموزان است ونه جدا سازی آنان. بنابراین دانش آموزانی که مشکلات بینایی، شنوایی و بالینی دارند در طول تابستان در غالب طرح سنجش شناسایی می شوند و در طول سال تحصیلی به آنان خدمات ارائه می شود.
قدمی گفت : در سال تحصیلی گذشته حدود 870هزار نوآموز در طرح سنجش ارزیابی شدند . که از این تعداد، 12 هزار و 100 نفر مشکلات بینایی داشتند که 6هزار و 320 نفر آنان نیازمند درمان جراحی بودند . برای 244 نفر لنز تجویز شد و بقیه عینک گرفتند .
رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنائی کشور یاد آور شد : از این تعداد یک هزار و 41 نفر گوششان یک طرفه بوده ( یک گوش آنان می شنیده ) که 472 نفر سمعک گرفتند و 800 نفرنیز ناشنوا بودند .
رئیس سازمان آموزش وپرروش استثنائی کشورتاکید کرد : خانه های بهداشت روستاها متخصص آمادگی تحصیلی ندارند و بر همین اساس قراراست امسال در خانه های بهداشت به مدت یک هفته یک متخصص مستقر شده وازدانش آموزان تست گیری کند.
به گزارش خبرنگار مهر ، قدمی در ادامه افزود : علاوه براین طرح ، برنامه دیگری برای سنجش تحصیلی 120 هزارمدرسه (درتمام مقاطع تحصیلی ) دنبال خواهد شد .