پلدختر- بخشدار معمولان از عدم احداث پل‌های تخریب شده بعد از سیلاب در این منطقه انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حبیب الله موسوی در جلسه شورای ترافیک شهرستان پلدختر، اظهار داشت: مصوبات جلسه‌های شورای ترافیک شهرستان پلدختر، مرتبط با بخش معمولان اجرایی نمی‌شود و خروجی ندارند.

وی، گفت: جاده معمولان به سمت خرم آباد در مسیر «چم حیدر» ماه‌ها است به علت تعمیر و بازسازی ناشی از سیل ۹۸، مسدود اعلام شده و محور «چولهول» به عنوان مسیر جایگزین اطلاع رسانی شده که مشکلاتی از جمله عدم نصب تابلوی راهنمایی و علائم خطر دارد.

بخشدار معمولان، گفت: این مسیر نیاز فوری به سه پل دارد چرا که با نخستین بارندگی همین مسیر جایگزین هم قطع می‌شود.

موسوی با بیان اینکه با مسدود شدن جاده معمولان به سمت خرم آباد، پرداخت عوارض آزاد راه به شهروندان معمولان و ساکنان روستاهای حاشیه این محور در زمینه اقتصادی بار مضاعفی تحمیل شده است، بیان داشت: راه دسترسی هفت روستای «آمیران کوشکی» با جمعیت حدود ۵۰۰ نفر در سیل ۹۸، تخریب شد و به صورت موقت از بستر رودخانه وحشی کشکان توسط پیمانکار احداث شده که علاوه بر مخاطراتی که دارد به طور قطع با اولین بارندگی قطع می‌شود.

وی، ادامه داد: عملیات اجرایی احداث پل‌های تخریب شده از سیل ۹۸، در بخش معمولان شامل «چم شهران»، «طاق عباسعلی»، «برگلان سوخته»، «تودار شاکرمی»، «مونه بن لار»، «نیله چولهول»، «ریخان ۲» و «دارباغه طایی» بسیار کند و در بعضی جاها صفر است.

بخشدار معمولان، بیان داشت: پل «دول گپ» از سیل پنجم فروردین ۹۸، تخریب شده و بعد از ۱۵ ماه به علت ضعف مدیریت تاکنون به سرانجام نرسیده و حیثیتی شده است.

موسوی، گفت: مسئولان امر در توجیه و تأخیر کار خود واقع بودن این پل در حوزه راهداری شهرستان دوره چگنی را عنوان می‌کنند و این تقسیم بندی که بعد از تونل معمولان مربوط به دوره چگنی است کار اشتباهی است.

وی، افزود: متأسفانه تأخیر ۱۵ ماهه پل چند متری «دول گپ» و رها شدن به حال خود، همه خدمات دولت در بحث سیلاب را زیر سوال برده و کسی پاسخ گو نیست.