همدان - فرماندار نهاوند با بیان اینکه ۶۰ درصد گیاه گشنیز کشور در نهاوند تولید می شود، گفت: با این وجود در حوزه منع خام فروشی گیاه گشنیز در نهاوند اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراد ناصری پیش از ظهر شنبه در ششمین جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان بیان کرد: نهاوند دارای ظرفیت‌های بسیاری است اما بیشتر ظرفیت‌ها راکد مانده و باید تلاش کرد این ظرفیت‌ها به حالت فعال بازگردانده شوند.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد تولید گشنیز استان همدان و بیش از ۶۰ درصد تولید کشور از نهاوند تأمین می‌شود اما در این حوزه فعالیتی برای منع خام فروشی و ایجاد اشتغال انجام نشده است، گفت: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت شهرستان را روستاها تشکیل داده، اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رویه کار را به سمت صنعتی شدن برده است که این امر مردم و به خصوص مشاغلی که در حوزه سنتی به وجود آمده را متضرر کرد.

فرماندار نهاوند با تاکید بر اینکه از حوزه کار مطالبه داریم تا نسبت به ارائه تسهیلات مشاغل خانگی نظارت کرد و به دامپروری ها و تعاونی‌های فعال توجه ویژه شود، گفت: برخی تعاونی‌ها نیازمند کمک جدی هستند.

ناصری ادامه داد: یک چهارم جمعیت شهرستان نهاوند شامل ۱۶ هزار بیمه شده در حوزه تأمین اجتماعی است، ولی این قشر با مشکل وجود یک درمانگاه تک شیفته که نیاز شهرستان ۲۰۰ هزار نفری را پاسخگو نمی‌باشد، دست وپنجه نرم می‌کند.

وی ادامه داد: روند پیگیری برخی پرونده‌های بهزیستی شهرستان و برگزاری کمیسیون‌های پزشکی در استان کند است و تسریع در امور باید در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار نهاوند گفت: محصولات باغی نهاوند بسیار است اما صنایع تبدیلی همچنان از جمله مطالبات مهم این شهرستان به شمار می‌رود.