به گزارش خبرنگار مهر، مهدی احمدی فر پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری مجازی جشنواره ملی حماسه گویان با اشاره به چگونگی انتخاب داوران و آثار اظهار داشت: یکی از بخشهای مهم هر جشنواره هیئت داوران آن جشنواره هستند، جشنواره ملی حماسه گویانویژگیها و حساسیتهای خاص خود را دارد و به دلیل اینکه آثار تصویری هستند، از نظر آشنایی با مبانی فنی و هنری نیز باید داوران دارای تخصص ویژه باشند.
وی ادامه داد: صدا، تصویر، بیان، ادبیات جملات و شیرینی خاطرات دفاع مقدس، یک بخش مهم از داوری جشنواره و راستی آزمایی این خاطرات نیز بخش مهم دیگر است و به همین دلیل ترکیب تیم داوران بسیار خاص است.
رئیس حوزه هنری استان اصفهان ابراز داشت: از آنجایی که خاطرات مورد استفاده در این جشنواره از اقشار مختلف و بخشهای متعددی مانند ارتش، سپاه، بسیج، جهاد سازندگی، گروههای پشتیبانی، فنی، ترابری، بخشهای درمانی است و خاطرات بمباران شهرها، آزادگان، جانبازان را نیز شامل میشود، هیأت داوران، جمعی کاملاً متخصص و آشنا با بخشهای مختلف مذکور است.
وی با بیان اینکه هماهنگیهای لازم انجام شده تا خبرهترین افراد در بحث داوری به ما کمک کنند، گفت: در بخشهای هنری نیز حوزه هنری خودش دست اندرکار است و از اساتید اصفهان و حوزه ستاد به عنوان داوران بخش هنری استفاده میشود.
وی در خصوص جوایز این جشنواره خاطرنشان کرد: به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس پیش بینی ۴۰ اثر برگزیده داریم که در سه درجه دسته بندی میشوند، یک درجه ممتاز که در این بخش به دو اثر جایزه ویژه و تندیس جشنواره همراه با مبلغ دو و نیم میلیون تومان داده میشود و برنامهی ویژه ای نیز برای آنها در آینده خواهیم داشت.
احمدی فر تاکید کرد: در رتبهی دوم نیز به هشت اثر برگزیده از خاطرات بزرگسالان و هشت اثر برگزیده بخش دانش آموزی هر کدام یک میلیون تومان جایزه نقدی تعلق میگیرد و در رتبهی سوم به دو گروه دوازده نفری بزرگسال و دانش آموزی به عنوان بخش تقدیری نفری پانصد هزار تومان اهدا میشود.