اراک-معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: افزایش مهارت آموزشی و جلوگیری از موازی کاری و استفاده بهینه از امکانات مستلزم تقویت همکاری بین بخشی و هم‌افزایی همه بخش‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید فرخی عصر سه‌شنبه در کارگروه مهارت آموزش و اشتغال استان مرکزی، در اراک، اظهار کرد: سال‌های گذشته به طور ویژه در زمینه آموزش‌های مهارتی کار شده است و تمامی دستگاه‌ها نیز در این حوزه کارهایی انجام دادند اما حال این پرسش مطرح است که تا چه اندازه این مهم از اثر بخشی لازم برخوردار بوده است.

وی ادامه داد: محور توسعه هر بخش در استان اعم از اقتصادی، کشاورزی، صنعت، آی تی و خدمات بر مبنای کسب مهارت است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: محدودیت‌های اعتباری موجب شده که دستگاه‌ها به سمت استفاده مشترک از امکانات موجود پیش روند.

وی گفت: می‌طلبد که از ظرفیت خالی دستگاه‌ها در اثر بخشی آموزش‌های مهارتی استفاده شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان مرکزی بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های محیط واقعی کار یک نوع استفاده بهینه از امکانات موجود است.

فرخی افزود: در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به طور قطع با کمبود وسایل آموزشی، امکانات و تجهیزات در مراکز آموزشی و واحدهای تولیدی مواجه نیستیم.

به گفته وی مهم‌ترین فعالیت در مرکز فنی و حرفه‌ای ایجاد گروه‌های مشترک برای افزایش مهارت آموزی، جلوگیری از موازی کاری و استفاده بهینه از امکانات داخلی است چرا که هر اندازه بتوان طرح‌های مشترک را اجرا کرد موفق تر خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: فنی و حرفه‌ای استان باید در راستای افزایش مهارت آموزی با دستگاه‌ها نشست‌های مشترک برگزار کند.