اراک- خطیب جمعه اراک گفت: تنها راه حل برون رفت دو کشور ارمنستان و آذربایجان از حالت جنگ، مذاکره حکیمانه است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی روز جمعه در مصلای بیت‌المقدس شهر اراک با اشاره به حوادث منطقه از جمله جنگ دو کشور آذربایجان و ارمنستان اظهار کرد: پیشنهاد کشور ایران در این خصوص هیأت حسن نیت و آتش بس بوده است و از طرفی آمریکا و فرانسه و… پیشنهادهایی مطرح کردند اما این دو کشور نپذیرفتند و تنها راه حال مذاکره حکیمانه است و انتظار داریم این دو کشور همسایه ایران، با مذاکرات دلسوزانه و هیأت داوری عادلانه این مساله را حل و فصل کنند.

امام جمعه اراک با اشاره به برگزاری مراسم مختلف به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس گفت: رهبر معظم انقلاب در آخرین روز شهریور ماه در سخنرانی حکیمانه خود با ملت ایران نکات بسیار مهم و ارزشمند را در خصوص نقش ولایت فقیه، مدیریت، سیاست گذاری، آگاهی امام راحل در دفاع مقدس گوشزد فرمودند.

قدرت دفاعی ایران در منطقه بی نظیر است

وی ادامه داد: امروز خوشبختانه قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران در منطقه قدرت بی نظیری است و باید توجه کرد این قدرت خود ماست و روز به روز با عظمت تر و با قدرت تر پیش خواهد رفت.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: ایران اسلامی در طول تاریخ چهارصد ساله دارای چنین امکاناتی نبود اما امروز به برکت امام راحل، خون شهدا، فداکاری‌ها و رهبری‌های حکیمانه مقام معظم رهبری از قدرت با عظمت برخوردار است.

دری نجف آبادی افزود: امروز دشمنان امروز نسبت یه این مساله آگاه هستند که ملت بزرگ ایران با وجود فشارهای وارده از سوی آمریکایی‌ها ملتی دارای علم، اراده، عزم و مقاومت است و امیدواریم در این مسیر انتخاب شده با دقت، با سرعت، تلاش مضاعف، صرفه جویی و قناعت راه را ادامه دهیم.

لزوم هوشیاری ملت ایران در برابر مکر و حیله دشمنان

به گفته وی لحظه‌ای نباید از مکر دشمن غافل بود و برخورداری از حضور، آگاهی و شعور جزو واجب ترین کارها است و همواره باید حرکات دشمنان را رصد کرد چرا که دشمنان در عراق، سوریه، یمن، لبنان، پاکستان، کشمیر، هند و حتی حوادث آذربایجان و ارمنستان هر اقدامی انجام می‌دهند با این وجود شرایط بسیار حساسی است و جمهوری اسلامی ایران به عنوان سند استقامت، مقاومت و مردانگی باید مانند کوه در منطقه حضور قدرتمند داشته باشد.

امام جمعه اراک بیان کرد: دشمنان خیال نکنند جمهوری اسلامی ایران با توطئه آنها آسیب پذیر است بلکه جمهوری اسلامی ایران باعظمت تر است چراکه ملت ایران ملت صبر، ولایت، ایمان، استقامت است و شاگردان علوی و فاطمی، عاشورا و کربلا هستند و چنین ملتی شکست ناپذیر است.

وی با اشاره به مناظرات ترامپ و جوبایدن گفت: این افراد می‌خواهند برای سرنوشت دنیا تصمیم گیری کنند و الگو باشند در حالی که با این مناظره‌ها ماهیت پلید و فرهنگ استعماری آمریکا و غرب روشن می‌شود. همه ما باید با خدا معامله و برای خدا مجاهدت کنیم و در جبهه تولید، صرفه جویی، خودکفایی و قناعت در جبهه مبارزه با کفر و صهیونیسم جدی و فعال باشیم زیرا دشمنان کشور بسیار بی رحم و جنایتکار هستند.

اربعین حسینی / ادعیه گنج با عظمت است

دری نجف آبادی اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی بیان کرد: امسال متأسفانه به دلیل کرونا و شرایطی که در منطقه حاکم است، با توجه به اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت برای راهپیمایی اربعین و حرکت موکب ها ممنوع است و در چنین شرایطی در داخل کشور خودمان در مصلی، مساجد، حسینیه‌ها، امامزاده‌ها و مراکز دینی حداقل نفرات با جمعیت کم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مداحی برگزار شود و زیارت اربعین و عاشورا را بخوانند. این زیارتنامه ها گنج با عظمت است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گنجینه دعا و معارف را بسیار مهم برشمرد و گفت: در حال حاضر دنیای اسلام، اهل سنت از این گنج‌ها بی بهره هستند.

تداوم طرح مواسات و همدلی تا پایان ماه صفر

دری نجف آبادی با اشاره به کمک‌ها، برادری و همدلی‌های مومنانه و مواسات عنوان کرد: در مرحله اول این طرح ۱۷۰ هزار بسته حمایتی، مرحله دوم همزمان با عید غدیر خم، محرم و صفر یکصد هزار بسته و روز گذشته نیز ۷ هزار بسته در مصلی آماده توزیع در استان بوده است و باید گفت این اقدامات دست مریزاد دارد.

وی اظهار کرد: در این شرایط دشوار کارنامه استان در بحث کمک‌های مومنانه به طور نسبی قابل قبول است.

دری نجف آبادی گفت: انتظار داریم دولت برای عدالت، برادری، حمایت از تولید، صادرات غیرنفتی، دغدغه‌های استان در خصوص واگذاری صنایع، حمایت از کشاورزی، کشاورزان و تولید کنندگان تلاش کنند. منابع مالی باید در راستای حمایت از تولید و سرمایه گذاری مولد مدیریت شود.

خطیب جمعه اراک با اشاره به لزوم نظارت بر قیمت گذاری‌های از جمله خودرو گفت: مسئولین مربوطه باید این مهم را نظارت کنند.