مدیر کل تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد با بیان این که تاکنون 9 هزار عضو هیئت علمی از طریق سیستم بانکی وام مسکن دریافت کرده اند گفت: این وام برای شهرهای کوچک 80 میلیون ریال، شهرهای بزرگ 100 میلیون ریال و اعضای هیئت علمی دکتری 150میلیون ریال تعیین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین سدهی نیا روز گذشته در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: دانشگاه آزاد اسلامی دارای 200 صندوق رفاه فعال و غیر متمرکز در کشور بوده که سال گذشته بیش از هزار میلیارد ریال وام از طریق این صندوق ها به بیش از 400 هزار دانشجو اعطا شده است.

مدیر کل تسهیلات اعتباری و مالی دانشگاه آزاد گفت : از طریق تسهیلات وام سیستم بانکی ساخت بیش از 896 پروژه ساختمانی در دانشگاه آزاد انجام شده که شامل 12 میلیون متر مربع فضای آموزشی - رفاهی است.

مدیر کل تسهیلات اعتباری و مالی دانشگاه آزاد ادامه داد: به کارکنان تمام وقتی که دارای سه سال سابقه خدمت در دانشگاه آزاد باشند مبلغ 40 میلیون ریال وام اجاره مسکن و افرادی که دارای پنج سال سابقه خدمت باشند تا سقف 100 میلیون ریال وام خرید مسکن پرداخت می شود.

وی در خصوص وام هزار و 200 میلیارد ریالی مصوب مجلس از وجوه اداره شده برای کمک به صندوق رفاه دانشجویی گفت: مبلغ 600 میلیارد ریال که سهم دانشگاه آزاد اسلامی بود در اردیبهشت 85 مصوب شد که 26 دی ماه، همزمان با امتحانات و پایان ترم دانشجویان به حساب دانشگاه واریز شد.

سدهی نیا خاطرنشان کرد: در سال جدید با تبدیل سود چهار درصد بانک به 5/2 میزان ارائه وام به دانشجویان درصد نسبت و سقف معینی نخواهد داشت و به کمیته ها ابلاغ شد تا 75 درصد شهریه دانشجویان نیازمند را حتی در صورت مشروطی و با توجه به معدل بالای 14 به صورت وام بپردازند.

مدیر کل تسهیلات اعتباری و مالی دانشگاه آزاد افزود: تاکنون 400 میلیارد ریال یعنی دو سوم وام تصویبی مجلس در سال 85 جذب شده است و  این وام به حدود 200 هزار دانشجو تعلق می گیرد.

وی به فعالیت صندوق مشترک و صندوق پژوهشی در واحدها اشاره کرد و ادامه داد: صندوق مشترک دارای بودجه هزار میلیارد ریالی است و صندوق پژوهشی نیز پنج درصد کل شهریه دانشجویان را شامل می شود.

سدهی نیا با اشاره به راه اندازی بیمه حوادث دانشجویی از سال 66 تاکید کرد: با دریافت مبلغ پنج هزار ریال از هر دانشجو در مقابل حوادث، دانشجو یک سال کامل بیمه می شود.  سقف خسارت برای هر بار حادثه در سال سه میلیون ریال، نقص عضو 20 میلیون ریال و فوت 10 میلیون ریال است.

مدیر کل تسهیلات اعتباری و مالی دانشگاه آزاد در مود بیمه تکمیلی گفت: برای جراحی های خاص تا سقف 25 میلیون ریال، جراحی عمومی 12 میلیون ریال، نازایی و ناباروری 10 میلیون ریال، زایمان طبیعی سه میلیون و 500 هزار ریال، خدمات پاراکلینیکی، دو میلیون و 500 هزار ریال، چشم پزشکی دو میلیون و 500 هزار ریال و دندانپزشکی تا 500 هزار ریال تعیین شده است.

وی خاطر نشان کرد: بیمه عمر کارکنان دانشگاه آزاد نیز در صورت فوت یا از کارافتادگی 50 میلیون ریال و حق عضویت ماهیانه 10 هزار ریال است که 50 درصد آن توسط دانشگاه پرداخت می شود.

سدهی نیا ادامه داد: نفرات اول تا سی ام آزمون سراسری در رشته های فنی مهندسی، علوم تجربی و علوم انسانی از 100 درصد تخفیف و نفرات 31 تا 50 از 50 درصد تخفیف در تمامی دوره های تحصیلی برخوردارند.

مدیر کل تسهیلات اعتباری و مالی دانشگاه آزاد اظهار داشت: دانشجویان رتبه های یک تا 15 مقاطع کارشناسی زبان های خارجه  از تخفیف 100 درصد و نفرات 16 تا 30 از تخفیف 50 درصدی بهره مند می شوند، همچنین نفرات اول تا دهم کارشناسی هنر از 100 درصد و نفرات 11 تا 20 از 50 درصد تخفیف برخوردار می شوند.

وی تاکید کرد: همچنین نفرات اول تا پنجم پزشکی حرفه ای از 100 درصد و نفرات ششم تا دهم از 50 درصد تخفیف بهره مند می شوند.