بجنورد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند حال مساعدی دارند و به منظور بهبود کامل در قرنطینه هستند.

سید احمد هاشمی در گفتگو با مهر در خصوص ابتلاء دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به ویروس کرونا، اظهار کرد: دانشجویانی که به این ویروس مبتلا شده‌اند حال مساعدی دارند و به منظور بهبود کامل در قرنطینه هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر لزوم حفظ سلامت دانشجویان بیان کرد: یک طبقه از خوابگاه دانشگاه در اختیار دانشجویان مبتلا به کرونا است.

وی افزود: از تمام کسانی که با این دانشجویان در ارتباط بوده‌اند تست کرونا گرفته شده و تمام موارد ابتلاء شناسایی شده‌اند و حال هیچ دانشجویی وخیم نیست.

هاشمی در ادامه از اختیاری بودن حضور دانشجویان در قرنطینه خبر داد و گفت: دانشجویان مبتلا به کرونا با تمایل و برای حفظ سلامت خانواده خود در خوابگاه حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه شغل پرستاری، دندانپزشکی و پزشکی پر خطر هستند، بیان داشت: امکان برگزاری کلاس‌های عملی این دروس به صورت مجازی وجود ندارد و به همین خاطر تعدادی از دانشجویان برای عقب نیفتادن به دانشگاه مراجعه کرده‌اند؛ با این حال دانشگاه آمادگی این را دارد که به دانشجویان مرخصی بدون احتساب سنوات اعطا کند.

وی در انتها گفت: در کلاس‌های عملی و خوابگاه‌ها سعی شده بیشترین حد پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود.