دومین جلسه کارگروه ملی ترویج ازدواج و کاهش طلاق با هدف بررسی برنامه های صدا و سیما و دیگر دستگاه ها در این موضوع، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسحاقی رئیس کارگروه ملی ترویج ازدواج و کاهش طلاق در دومین جلسه این کار گروه، ضمن بررسی نحوه همکاری دستگاه‌های عضو کارگروه ملی در خصوص طرح ترویج و فرهنگ‌سازی ازدواج آسان سازمان صدا و سیما گفت: تمام دستگاه‌های فرهنگی عضو کارگروه، به طور خاص در حوزه ترویج ازدواج و کاهش طلاق و به طور عام در حوزه خانواده فعالیت‌ها و برنامه‌هایی دارند.

وی تصریح کرد: با توجه به نقش محوری سازمان صدا و سیما در همه موضوعات اجتماعی، همکاران در این سازمان طرح ویژه‌ای را برای ازدواج آسان آماده کرده‌اند و یک قرارگاهی را در سازمان تشکیل داده‌اند که این کارگروه می‌تواند کمک کننده به این برنامه باشد.

اسحاقی گفت: برای ترویج ازدواج آسان باید مؤلفه‌ها و الگوهای آن را به جامعه ارائه دهیم.

رئیس کارگروه ازدواج و طلاق با بیان اینکه ارائه مدل‌های عینی تجربه شده بسیار کمک کننده است، ابراز داشت: سازمان صداوسیما به عنوان یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های فرهنگ‌ساز کشور، باید با تجمیع تجربه‌های موفقی که در سراسر کشور و در سازمان‌های مختلف وجود دارد، و با ایجاد موج رسانه‌ای، فرهنگ‌سازی خوبی را در این حوزه انجام دهد.

وی اظهار امیدواری کرد با همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها، این کارگروه بتواند یک برنامه مشترک فرهنگی، ترویجی و رسانه‌ای جامع تهیه کند.

در ادامه کوروش مفاخری نماینده سازمان صدا و سیما، به راه اندازی پویش ازدواج آسان در سازمان صدا و سیما اشاره کرد و گفت: یکی از حوزه‌هایی که عوارض و تبعات کرونا در آن مشهود است مقوله ازدواج است و عدم برگزاری تجمعات و مراسمات ازدواج، باعث شده که مردم در امر ازدواج مردد شوند.

مفاخری با بیان اینکه با طراحی موج عملیات رسانه‌ای می‌توانیم روی بحث ازدواج آسان متمرکز شویم ادامه داد: سازمان صدا و سیما، ترویج ازدواج آسان را در ماه ربیع در دستور کار قرار داده است که به طور ویژه در مقوله‌های چهارگانه، ازدواج آسان، آگاهانه، به موقع و پایدار برنامه‌هایی آماده کرده است.

وی با اشاره بر مطالبات مشترک از دستگاه‌ها، عنوان کرد: تولیدات رسانه‌ای کوتاه مانند تیزر، موشن، … به منظور پخش از رسانه ملی، معرفی فعالین و خیرین در حوزه ازدواج، ایجاد عملیات مشترک برای تسهیل ازدواج، و کمک به ازدواج افراد کم برخوردار، مشارکت در تولید ویژه برنامه‌هایی در رسانه ملی، معرفی سوژه‌های قابل بازنمایی مناسب با راهبردهای طراحی شده، ارائه خدمات و فعالیت‌های مؤثر دستگاه‌ها در حوزه ازدواج آسان و کمک به پویش ازدواج آسان از جمله برنامه‌های پیش رو است. نماینده سازمان صدا و سیما با بیان اینکه صدا و سیما مهمترین مجموعه‌ای است که می‌تواند در بحث ازدواج آسان کمک کند اضافه کرد: پیشنهاد مشخص ما یک پویش مشترک و هماهنگ است که در سازمان صدا و سیما شروع شده و سایر دستگاه‌ها در حد توان باید به این پویش کمک کنند تا بتوانیم با یک هم‌افزایی و انسجام در این حوزه موفق شویم.

در پایان مقرر شد دستگاه‌ها راهبردها و ظرفیت‌های عینی متمرکز مربوط به ازدواج آسان، به پایگاه ازدواج آسان سازمان صدا و سیما ارسال شود.