به گزارش خبرنگار مهر، حسین عسگری پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه باز اجتماعی کردن معتادان بهبود یافته امری مهم است، بیان کرد: اغلب بهبودیافتگان به علت عدم وجود حمایتهای اجتماعی پس از خروج از مراکز درمانی مجدد به چرخه اعتیاد باز میگردند به همین دلیل مراقبتهای پس از بهبود از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان عنوان کرد: اعتیاد و سو مصرف مواد مخدر یکی از چالشهای اساسی است که موجب ناهنجاریهای گسترده اجتماعی شده و بار مالی، بهداشتی و اقتصادی زیادی را بر پیکره جامعه وارد میآورد.
وی با اشاره به اینکه فرد معتاد نه تنها به خود آسیب میزند بلکه موجب بسیاری از مسائل اجتماعی میشود، ادامه داد: سو مصرف مواد مخدر منجر به افزایش آسیبهای اجتماعی و افزایش جمعیت کیفری زندانها شده و به دنبال آن به بیسامانی خانوادهها، طلاق، خودکشی، فقر و سایر آسیبهای دیگر منجر میشود.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان افزود: توجه به معتادان بهبود یافته و باز اجتماعی کردن آنان امری مهم است و بررسیها حاکی از آن است که اغلب بهبودیافتگان به علت عدم وجود حمایتهای اجتماعی پس از خروج از مراکز درمانی مجدد به چرخه اعتیاد باز میگردند.
عسگری اضافه کرد: اجرای آئیننامه مراقبت بعد از خروج معتادان موضوع ماده ۱۶ اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر و توجه به اشتغال پایدار معتادان بهبود یافته از تکرار آسیبهای اجتماعی همانند اعتیاد و طلاق پیشگیری خواهد کرد و تا وقتی از حمایت اجتماعی از ناحیه جامعه و نیز دستگاههای متولی نباشد امیدی به رهایی معتادان بهبود یافته از اعتیاد نخواهد بود بنابراین تعامل و همکاری بین دستگاهی در اجرای آئین نامهها الزامی است.