به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هماهنگی سیاستگذاری کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره دانشگاه ایلام با حضور علیاکبری رئیس دانشگاه ایلام حجتالاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مسگر معاون مرکز حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونین دانشگاه، رؤسای دانشکدهها و اعضای حقیقی شورای کرسیهای نظریهپردازی، نوآوری و نقد دانشگاه، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه ایلام اهتمام شورای عالی انقلاب فرهنگی در راهاندازی کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره در سطح دانشگاههای کشور را اقدامی ارزشمند عنوان کرد و اظهار داشت: اینکه نیاز به گفتگو، اندیشهورزی، نقد، آزاداندیشی، مناظره و نهایتاً نظریهپردازی از درون بخشی از حاکمیت ایجاد شده و گامهای عملی برای تحقق آن در حال برداشته شدن است، مایه خرسندی است، برای اینکه این مهم نیاز ضروری جامعه است.
رئیس دانشگاه ایلام افزود: در جامعه ما موانع مختلف ساختاری، مالی، نگرشی و غیره در این زمینه وجود دارد و از طرفی پیادهکردن این رویکرد پیشنیازهای خاصی را میطلبد، لذا شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن رفع موانع موجود، باید بسترسازی لازم را هم در این زمینه داشته باشد.
علیاکبری، تصریح کرد: یکی از الزامات مهم در این زمینه این است، که اجازه دهیم آحاد مردم به راحتی و بدون لکنت انتقادات، پیشنهادات، نظرات و سؤالات خود را مطرح کنند، تا مشکلات، موانع و بنبستها بصورت دقیق شناسایی شده و زمینه حل و فصل آنها مهیا گردد.
رئیس دانشگاه ایلام یادآور شد: در دانشگاه ایلام تکصدایی حاکم نیست، بلکه چند صدایی را تثبیت کردهایم و در این راستا در این چند سال تعداد زیادی کرسیهای آزاداندیشی، تریبون آزاد و مناظرات دانشجویی در قالب موضوعهای متنوع برگزار شده است و برای همین بستر لازم برای راهاندازی کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره در بین اساتید و دانشجویان به خوبی آماده است.
در این جلسه حجتالاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه نظریهپردازی یک کابوس نیست، تأکید کرد پرداختن به این موضوع یکی از نیازهای جدی جامعه ماست، که البته سازوکار خاص خود را میطلبد و از جمله اینکه باید مؤلفههای اخلاق حرفهای در این حوزه تدوین و تبین گردد.
در ادامه دکتر علی اکبر مسگر معاون مرکز حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مشی و رویکرد شورا در این زمینه بر تعامل بنا شده است، تأکید کرد: تفاهم و وفاق لازم برای راهاندای کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره در سطح دانشگاهها شکل گرفته است.
دکتر مسگر در ادامه ساختار مرکز کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، روند ارائه پیشنهادات و حمایتهای مورد نظر را تشریح کرد.
در این جلسه همچنین اساتید حاضر؛ نظرات، پیشنهادت و سؤالات خود را مطرح کردند و دکتر مسگر هم پاسخهای لازم را ارائه داد.
در پایان این جلسه حکم انتصاب دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه بعنوان رئیس کمیته دستگاهی کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره دانشگاه ایلام از طرف دکتر عبدالحسین خسروپناه رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی تحویل وی شد.