شهرکرد- رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ۹۰ درصد مردم چهارمحال و بختیاری از ماسک برای پیشگیری از ابتلا به کرونا استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، راشد جزایری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف پویش آموزش و اطلاع رسانی، گفت: پویش آموزش و اطلاع رسانی با هدف افزایش سطح سواد سلامت مردم و ایجاد نگرش مثبت و رفتار متناسب با شرایط شیوع بیماری کرونا از ۱۵ مهرماه ۹۹ با شعار «کار کن- زندگی کن، با کرونا هم مقابله کن» در این استان راه اندازی شده است.

وی گفت: ۱۰ ایستگاه سلامت در سطح نقاط مختلف شهر شهرکرد راه اندازی شده است و بیش از یکصد کارشناس مجرب از ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح و ۱۶ الی ۱۸ در این ایستگاه های سلامت به مردم خدمات رسانی می کنند.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در این ایستگاه‌های سلامت آموزش چهره به چهره در راستای مقابله با کرونا انجام می‌شود و بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی در ادارات و صنوف نظارت می‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس بازدیدهای انجام شده، میزان استفاده مردم از ماسک به ۹۰ درصد رسیده است، و از ۱۰ درصد مابقی ۷ درصد ماسک همراه خود دارند ولی از آن استفاده نمی‌کنند و سه درصد مابقی که نگرشی به این امر ندارند آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با پیوست ۱۰ درصد افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کنند به جمع کثیر استفاده کنندگان از ماسک، شاخص رعایت این پروتکل بهداشتی به بالای ۹۸ تا پوشش ۱۰۰ درصدی خواهد رسید.