اهواز- استاندار خوزستان گفت: مبارزه و ایستادگی در مقابل مشرکان در همه زمان‌هاست. لذا مسیر شهادت برای دفاع از حق بوده و ادامه خواهد داشت و مردم ما هم با وجود همه سختی‌ها، تمام قد ایستاده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید «مهدی نظری» در شهرستان اندیمشک، اظهار کرد: پس از چهار سال غیبت و بی‌اطلاعی از وضعیت این شهید، با وجود مشکلات شیوع بیماری کرونا اما توانستیم با رعایت اصول بهداشتی و استفاده همه از ماسک در مراسم تشییع آن شرکت کنیم.

وی افزود: مردم اشتیاق و شور حسینی خود را در ستایش و تقدیر از مدافعان مرزها و امنیت کشور و همچنین مدافعان اسلام و انقلاب این‌گونه نشان داده‌اند.

شریعتی با تأکید بر اینکه مبارزه و ایستادگی در مقابل مشرکان در همه زمان‌ها خواهد بود، بیان کرد: ما با تمام توان در مقابل مشرکان و همه کسانی که قصد تغییر و ساخت چهره‌ای دروغین را از اسلام دارند و خواهان ایجاد تحریف و بدعت در آن هستند، از اسلام ناب محمدی دفاع خواهیم کرد.

استاندار خوزستان ادامه داد: مسیر شهادت برای دفاع از حق بوده و همچنان ادامه خواهد داشت و مردم ما نیز با وجود تمامی سختی‌ها تمام قد ایستاده‌اند.

وی در پایان گفت: امید است پیروزی بزرگ و ظهور امام زمان (عج) هرچه سریع‌تر به وقوع بپیوندد تا دنیا به سمت نور و کمال پیش برود.