حجتالاسلام قاسم جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با تسلیت سالروز رحلت جانگداز حضرت رسول اکرم (ص) و امام حسن المجتبی (ع)، گفت: شیوههای رفتار و سبک زندگی پیامبر اعظم (ص) بهعنوان برگزیده الهی، درس زندگی برای بشریت است.
وی گفت: تأسی به سیره و سنت آن حضرت بر اساس آیهکریمه «و لکم فی رسولالله اسوه حسنه» راهگشای مشکلات و مسائل مبتلا به جامعه مسلمانان بوده و جزو اصول حکومت داری، تربیت دینی، ارتباطات اجتماعی، فرهنگی و فعالیتهای اقتصادی بشمار میرود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، به اصول اخلاقی پیامبر در تبلیغ و ترویج دین اسلام اشاره کرد و گفت: حضرت رسول اکرم (ص) نمونه و الگوی مکارم اخلاقی برای تمام انسانها در تمام دورانها بوده است. آن حضرت بهعنوان بهترین و کاملترین اسوهی راستین بشریّت، نسبت به تمام مردم بسیار دلسوز، صمیمی و مهربان بود. شناخت این شیوهها میتواند راههای نفوذ در دلهای مخاطبان تبلیغ و ترویج دینی را در عصر حاضر به ما ارائه دهد.
شیوه ارتباطی و نوع تبلیغ پیامبر را الگوی ارتباطات انسانی
حجتالاسلام جعفرزاده شیوه ارتباطی و نوع تبلیغ پیامبر را الگوی ارتباطات انسانی عنوان کرد و افزود: از میان پیامبران و الگوهای متصل به منبع وحی، وجود مقدس پیامبر اعظم (ص) که به استناد آیات و روایات، کاملترین انسانها است، برای الگو گرفتن در ارتباطات انسانی باید مورد توجه خاص قرار گیرد چنانکه خداوند هم، آخرین فرستاده و رسول خود را بهعنوان اسوه حسنه معرفی کرده است.
شخصیت دادن به مردم اولویت اصلی در فعالیتهای تبلیغی پیامبر (ص)
وی احترام و مدارا با مردم را ویژگی بارز پیامبر برای الگوگیری در جامعه کنونی عنوان کرد و افزود: از خصوصیات بارز پیامبر (ص) که در عصر کنونی نیز بسیار مهم مینماید، احترام و مدارا با مردم است که آن حضرت علاوه بر شخصیت دادن به افراد، آنان را محترم میداشتند و با آنها با نیکی و محبت رفتار میکردند، به گونهای که با گفتار و کردارشان، بهترین آداب زندگی را به آنان میآموختند و درشت خویی آنان را، با صبر و حوصله تمام تحمل کرده و در عین حال، بر ارائه آموزههای دینی بر مردم تلاش میکرد.
حجتالاسلام جعفرزاده، در پایان، بر ضرورت الگوگیری از سیره پیامبر اکرم (ص) تاکید کرد و گفت: حضرت رسول اکرم (ص)، برترین الگوی رفتاری برای بشریت است که قرآن مجید آن حضرت را بهعنوان «اسوه حسنه» یاد میکند و ما بایستی رفتار پیامبر (ص) را الگو و سرمشق زندگی خود قرار دهیم.