به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین نشست سراسری «مسئولین هماهنگی امور خیرین و توسعه وقف استانهای دانشگاه آزاد اسلامی» در مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی برگزار شد و آخرین رویدادها و برنامههای مرتبط با اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، فرشته حشمتیان مدیرکل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی، محسن سوری رئیس اداره سرمایهگذاری و پروژههای مشارکتی و احمدرضا فرزین رئیس اداره مشارکتهای مردمی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.
حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن تبریک حلول ماه ربیعالاول، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی که با نظر مثبت و هدیه حضرت امام (ره) تأسیس شد و با پشتیبانی مقام معظم رهبری به یک شجره طیبه تبدیل شده نیز یک کار خیر است؛ نهادی که به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اسلام با بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی و بیش از یک میلیون دانشجو، ۳۸درصد از ساختار آموزش عالی کشور را به خود اختصاص داده و وظیفه آموزش ۴۰ درصد از پرستاران و پزشکان را نیز برعهده دارد.
وی افزود: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر نقش خیرین، وقف و گسترش ارتباطات اجتماعی تأکید ویژه دارد؛ به همین دلیل پس از بررسیها و جلسات کارشناسی مقرر شد یک اداره تازهتأسیس با عنوان «امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی» شکل گیرد. خانم فرشته حشمتیان هم که سوابق ارزنده مدیریت آموزشی و فرهنگی داشت، این مسئولیت را به عهده گرفته که برای ایشان آرزوی موفقیت داریم. زمینه کار خیر را گسترش دهیم.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: نقش کلیدی نهاد دانشگاه، توانایی حل مسئله است و این کارکرد مهم در سایه ارتباط دانشگاه با مردم، صنعت، جامعه و مدیران مختلف و خیرین معنا پیدا میکند. نباید واحد دانشگاه در یک شهرستان وجود داشته باشد و معضلات اجتماعی و شهری آن سال ها لاینحل باقی بماند. اگر این وضعیت را داشته باشیم باید بدانیم که دانشگاه به وظیفه خود عمل نکرده است.
حیدری خطاب به مسئولان استانی اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نقش دانشگاه آزاد در حل این مسائل شهری و منطقهای بسیار مهم است. در این بین شما عزیزان هم این توفیق را پیدا کردهاید تا بخشی از موج خروشان حضور خیرین و واقفان باشید؛ پس قدر این جایگاه را بدانید.
حیدری خطاب به مسئولین هماهنگی امور خیرین و توسعه وقف استانهای دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: سامانبخشی و ساختارمند کردن این بزرگراه دوطرفه در سراسر کشور کار شما بزرگواران است. کار سخت و پیچیدهای است اما با تلاش شما انجام شدنی خواهد بود.
وی افزود: ما در حال ثبت «مجمع خیرین دانشگاه آزاد اسلامی» به عنوان یک بنیاد رسمی و دارای یک ساختار منسجم هستیم. کارهای مقدماتی آن انجام شده و در حال ثبت در وزارت کشور است. از سوی دیگر، قرار است با همکاری مسئولان استانی، افراد متمکن و نیکوکاری که در هر استان حضور دارند را شناسایی کرده و مجمع حامیان دانشگاه آزاد را تشکیل دهیم.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: موضوع بعدی شناسایی افراد خیّر و واقفانی است که تاکنون به واحدهای دانشگاهی کمک کردهاند. تهیه شناسنامه خیرین و بانک نیک وکاران دانشگاه آزاد اسلامی میتواند در این زمینه مورد توجه قرار بگیرد؛ ضمن این که با هماهنگی مراکز استانی صداوسیما و رسانههای ملی و محلی میتوانیم از این خیرین تقدیر به عمل بیاوریم.
حیدری گفت: امروزه مجامع خیرین مسکنساز، مدرسهساز و مجمع خیرین بهزیستی و... در کشور شکل گرفته و سببساز اقدامات بسیار خوبی شده است. مجمع خیرین دانشگاه آزاد هم باید حامی یک ظرفیت عظیم علمی و پژوهشی باشد که توانایی حل مسائل جامعه را دارد.
وی اظهار داشت: برای رسیدن به این هدف، باید جلسات مداوم و منظمی با فرماندار، نمایندگان ولی فقیه، شهردار، روسای ادارات، ائمه جمعه و افراد نیکوکار و صاحب نفوذ در شهرها و شهرستانها داشته باشیم و از همه ظرفیت ها استفاده کنیم. در روزهای آینده بخشنامه و برنامههایی برای شما به عنوان مسئولان استانی ارسال خواهد شد تا این ارتباط دوطرفه دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه از طریق تلاش شما عزیزان شکل گرفته و تقویت شود.
حیدری گفت: طرح پایش به عنوان یکی از برنامههای موفق دانشگاه آزاد اسلامی میتواند به ما در شناسایی ظرفیتهای هر منطقه کمک کند تا انشالله این کار خیر به سرانجام برسد. وی در ادامه افزود: خواهش من این است که همه عزیزان در شناخت ظرفیتهای شهر و استان خودشان تلاش کنند. دانشگاه آزاد اسلامی باید به عنوان یک نهاد فرهنگساز در بحث وقف در شهرها فعال باشد.