مدیر کسب و کار یک شرکت دانش‌بنیان از تولید کیت‌های تشخیص سریع در این شرکت خبر داد و گفت: این کیت‌ها تا ماه دیگر در خط تولید قرار می‌گیرند.

دکتر وحید یونسی مدیر عامل توسعه کسب و کار شرکت تولید کننده کیت‌های تشخیص کووید ۱۹ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از کیت‌هایی که در این شرکت قرار است به تولید برسد، کیت‌های تشخیص سریع بر اساس آنتی ژن است.

وی با بیان اینکه این کیت‌ها به سرعت نتیجه را نشان می‌دهند، گفت: این کیت‌های سریعRapid هنوز وارد فاز تولید نشده و در حال اخذ مجوز است.

مدیر توسعه کسب و کار این شرکت با بیان اینکه تست‌های رپیدتست در حال تحقیق و توسعه است، گفت: نتیجه این تست‌ها، کمتر از یک ماه دیگر مشخص خواهد شد.

به گفته یونسی، این تست‌ها در کشور قابل استفاده است و رئیس جمهور هم به تولید و هم به واردات آن اشاره کرده است.

مدیر عامل یک شتابدهنده خاطرنشان کرد: این تست‌های سریع، استفاده شخصی ندارند و عمدتاً در مراکز بهداشتی، خانه بهداشت و بیمارستانها می‌توانند از این تست‌ها بهره ببرند. کاربر شخصی به هیچ عنوان نمی‌تواند از تست‌های تشخیصی استفاده کند و حتماً باید در مراکز مرتبط از آنها استفاده شود.

یونسی با اشاره به مقایسه کیت‌های سریع چینی با این کیت‌های در حال ساخت گفت: کیت‌های سریع چینی ارزش تشخیص ندارند آنها تست آنتی بادی بودند اما این کیت‌های تشخیصی سریع بر اساس آنتی ژن هستند که قرار است به تولید برسند.

مدیرعامل شرکت با بیان اینکه این کیت‌ها تا ۱۰-۱۵ روز دیگر در حال ارزیابی است، بیان کرد: نهایتاً ماه دیگر این کیت‌ها که ظرف 15 دقیقه کرونا را تشخیص می دهند، در خط تولید قرار می‌گیرند.

وی تاکید کرد: همچنین امکان زیاد دارد که تا ماه دیگر مجوزهای تولید را با توجه به فوریت موضوع اخذ کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت تولید گفت: ما در این شرکت می‌توانیم ماهانه ۲ الی ۳ میلیون تست تشخیص سریع به تولید برسانیم و نیاز کشور را تامین کنیم.