غلام عباس عبدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند با اشاره به این که این تعداد کانون در سطح 9/7 میلیون هکتار از اراضی کشور قرار دارد ، افزود: خراسان جنوبی با 22 کانون بحرانی رتبه 6 را در میان استان های بیابانی به لحاظ وسعت و خسارات وارده به خود اختصاص داده است .
وی اظهار داشت : طرح تهیه نقشه های نقاط بحرانی کشور برای اولین بار با مشارکت دانشگاه تهران براساس 9 معیار و 35 شاخصه بیابان زایی تهیه شده است و برنامه های اجرایی برای رفع معضل بیابان بر اساس آن دنبال می شود .
عبدی نژاد از مهار بیابان در سطح پنج میلیون هکتار از اراضی بیابانی کشور خبر داد و خاطرنشان کرد : طی دو برنامه اجرایی پنج ساله ، این طرح در مناطق حساس و مناطقی که خسارت های زیادی به امور زیربنایی ، تاسیسات ، روستاها ، راه های مواصلاتی و مزارع ، وارد آمده اجرا خواهد شد.
این مسئول با اشاره به این که امور اجرایی در امر بیابان زدایی تنها با همکاری مردم موفق است یادآور شد : در تمامی مراحل برنامه ریزی ، تصمیم گیری و اجرا باید نقش مردم در نظر گرفته شود .
عبدی نژاد عنوان کرد : در بخش احیای مراتع نیز استفاده از گونه های بومی موجود در هر منطقه در اولویت است و در حال حاضر از 37 گونه گیاهی بومی در مناطق بیابانی کشور استفاده می شود.