رئیس هیات مدیره انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین گفت: عقب ماندگی مزمن مالی مراکز توانبخشی باید جبران شود و دنبال این هستیم که یارانه این مراکز در ۱۴۰۰ حداقل ۵۰ درصد رشد داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بهروزی نیا در جمع خبرنگاران گفت: در رابطه با افزایش یارانه مراکز توانبخشی غیر دولتی در سال ۹۹، چندی قبل جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد و تمام تلاش ما در انجمن عالی مراکز توانبخشی غیر دولتی معلولین و هیأت مدیره انجمن این است که موضوع افزایش یارانه مراکز هر چه سریع‌تر در کمیسیون اجتماعی هیئت دولت طرح شده و پس از تصویب نهایی در هیئت دولت به سازمان بهزیستی ابلاغ شود.

وی افزود: صورت جلسه ارائه شده به نحوی تنظیم شده که در صورت تأمین اعتبار، افزایش ۲۰ درصدی یارانه از تاریخ اول فروردین سال ۹۹ اعمال و به مراکز پرداخت شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور با اشاره به انتقال مشکلات مراکز توانبخشی به سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: در تلاش هستیم تا مسائل و مشکلات مراکز توانبخشی اعم از شبانه روزی، روزانه و سایر کاربری‌ها به سازمان برنامه و بودجه انتقال پیدا کند و امیدواریم در بودجه ۱۴۰۰ رشد قابل توجهی در بحث یارانه مراکز توانبخشی داشته باشیم.

بهروزی نیا در خصوص پیشنهادات ارائه شده در رابطه با افزایش یارانه مراکز توانبخشی در سال ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: با توجه به قیمت تمام شده خدمات در مراکز توانبخشی، پیشنهاد افزایش ۱۰۰ درصدی یارانه مراکز در سال ۱۴۰۰ ارائه شده و با توجه به اینکه این رقم افزایش دشوار خواهد بود، امیدوار هستیم حداقل ۵۰ درصد افزایش یارانه در سال ۱۴۰۰ محقق شود.

وی تاکید کرد: انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور در تلاش است تا عقب ماندگی مزمن مالی مراکز توانبخشی در سال ۱۴۰۰ برطرف شود.

رئیس هیأت مدیره انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور در خصوص پیگیری‌های صورت گرفته برای دریافت یارانه مراکز شبانه روزی و ویزیت در منزل و مراقبت در منزل تصریح کرد: مشکلاتی در رابطه با یارانه مراکز شبانه روزی و ویزیت در منزل و مراقبت در منزل ایجاد شده بود که با پیگیری‌های انجام شده، یارانه مهر ماه مراکز به حساب آنها واریز شد.

بهروزی نیا افزود: سرانه‌ای برای ۵ ماه توانخواه های مجهول الهویه مراکز شبانه روزی در نظر گرفته شده که آن هم به حساب این مراکز واریز خواهد شد.

وی در رابطه با مشکلات مراکز شبانه روزی و آسایشگاه‌های سالمندان و معلولین در ایام بیماری کرونا اذعان کرد: توقف پذیرش مددجو در ایام بیماری کرونا اعلام شده بود که همین موضوع مشکلاتی را برای مراکز ایجاد کرده بود.

رئیس هیأت مدیره انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور ادامه داد: توقف پذیرش مددجو، تهدیدی برای مراکز شبانه روزی و آسایشگاه‌های سالمندان و معلولین بود و همین موضوع منجر به کاهش ظرفیت و تعطیلی مراکز خواهد شد.

بهروزی نیا در رابطه با درخواست‌های صورت گرفته برای ارائه برنامه مدیریت بحران استان‌ها در صورت بروز نمونه کرونا در مراکز اظهار داشت: درخواست ارائه برنامه و همچنین اعلام فضاهای مراکز قرنطینه و ایزوله و نقاهتگاهی مراکز به استان‌ها ارائه شده و تاکنون تمام استان‌ها به غیر از استان‌های خراسان شمالی، تهران، قم و مازندران برنامه‌های خود را اعلام کرده اند.