امیرحسین حریری مدیر مرکز تئاتر مولوی درباره محدودیتهای کرونایی موجود در عرصه تئاتر و تعطیلی هفته به هفته فعالیتهای نمایشی و وضعیت تالار مولوی در این شرایط، به خبرنگار مهر گفت: ما هم مثل دیگر سالنهای تئاتر با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و اطلاعیههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعطیل هستیم و همه اجراهایمان معلق است. علیرغم برنامهریزیهایی که انجام داده بودیم و استقبالی که حتی در دوران رعایت پروتکلها وجود داشت، با توجه به محدودیتهای اعلام شده مجموعه را تعطیل کردیم و در انتظار صدور مجوز فعالیتها هستیم.
وی یادآور شد: گروههای دانشجویی با توجه به برنامهریزی و هزینههایی که کردهاند، متضرر شدهاند و ما بهعنوان میزبان اجراهای آنها تلاش میکنیم که کمترین خسران را داشته باشند. اگر به لحاظ محدودیتها و نحوه فعالیتهای تئاتر در شرایط موجود یک برنامهریزی کارشناسانه انجام نشود، گروهها و سالنهای تئاتری همچنان متضرر میشوند.
حریری معتقد است چون تعطیلات هفته به هفته تمدید میشوند و فعالیتها و برنامهریزیها باید بر این اساس تنظیم شوند، این نوع برنامهریزی گروهها و سالنهای تئاتری را متضرر میکند و نمیتوانند برنامهریزی و چشم اندازی برای خود داشته باشند.
مدیر مرکز تئاتر مولوی با اشاره به اینکه این مرکز علاوهبر اینکه مجوزهای خود را از وزارت ارشاد دریافت میکند ذیل دانشگاه تهران و قوانین دانشگاهها فعالیت میکند، اظهار کرد: فعالیتهای جمعی و دانشجویی معلق است ولی تکلیف آنها مشخص شده زیرا در فضای مجازی برگزار میشود اما وضعیت برای فعالیتهای نمایشی مشخص نیست.
این مدیر تئاتری تأکید کرد: باید برای فعالیتهای نمایشی که فقط بهصورت زنده برگزار میشوند، کارشناسانه تصمیم گرفت و محدودیتها را تعیین کرد. دوستانی که محدودیتها را تعیین میکنند باید بر اساس کارشناسی کارگروههای تخصصی تصمیمگیری کنند.
حریری با بیان اینکه اولویت همه ما سلامت مردم و هنرمندان است، تصریح کرد: باید بپذیریم فعالیت سالنهای نمایشی اگر کمخطرتر از مشاغل دیگر نباشد، پرریسک تر نیست. با توجه به شرایط خاصی که هنرهای نمایشی دارد باید به صورت تخصصی به آن نگاه کرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در عین حال که قوانین سختگیرانهای برای مراجعان، هنرمندان و فعالیتهای تئاتری در نظر گرفته میشود باید برنامهریزی درستی صورت گیرد تا گروهها از تعلیق و معلق بودن رهایی پیدا کنند.