بوشهر- استاندار بوشهر از باطل شدن مجوز تردد شناورهای حامل مواد مخدر در این استان با رعایت تشریفات قانونی و قضایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند ظهر سه‌شنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر اظهار داشت: تبادل اطلاعاتی بین استانی در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر مؤثر بوده است.

وی تصریح کرد: استفاده از روش‌ها و اقدامات فرهنگی برای مقابله با مواد مخدر مؤثر بوده و دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر باید آن را در دستور کار خود قرار دهد.

گراوند اضافه کرد: شیوه‌های تشویقی برای دستگاه‌های اداری، نشریات و رسانه‌هایی که برای مقابله با آسیب‌های مواد مخدر اقدام می‌کنند توسط دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر در نظر گرفته شود.

وی تصریح کرد: مجموعه اقدامات و هوشیاری دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی استان بوشهر در مبارزه با مواد مخدر مؤثر بوده است.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: باید تمام منابع درآمدی قاچاقچیان مواد مخدر را شناسایی کرده و مورد هدف قرار دهیم تا هر چه بیشتر عرصه برای فعالیت ایشان کم شود.