به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفاری نیا امروز در مراسم نصب سردیس برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی (ص) در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس که به صورت آنلاین برگزار شد، افزود: اکنون صدها شرکت در حوزههای فناوریهای پیشرفته از قبیل فناوری زیستی، فناوری اطلاعات، فناوری نانو در پارک فناوری پردیس با بیش از ۶ هزار متخصص در خدمت علم و فناوری فعالیت میکنند.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به محلی که سردیسهای جایزه مصطفی در آن نصب میشوند، بیان کرد: در پارک فناوری پردیس، بوستان دانشمندان با حدود ۱۰ هزار مترمربع بنا شده که سردیسهای دانشمندان جهان اسلام در آن برای قدردانی نصب میشود.
وی خاطر نشان کرد: دانشمندان بر اساس تصمیم شورای بوستان انتخاب و سردیس آنها در این بوستان نصب میشود؛ طی ۱۰ سال گذشته تندیس ۷ دانشمند جهان در این بوستان نصب شده است و بر اساس مصوبه این شورا، مقرر شد سردیس برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی نیز در این بوستان نصب شود.
صفاری نیا با اشاره به دیگر برنامههای جایزه مصطفی (ص) افزود: فرصتهایی که دانشمندان برای سرمایه گذاران خواهند داشت، در ۲ ماه آینده به صورت آنلاین ارائه خواهد شد.
رئیس پارک فناوری پردیس خاطرنشان کرد: یکی از برنامههایی که درحال حاضر در بنیاد جایزه مصطفی (ص) دنبال میشود، شناسایی دانشمندان جهان اسلام برای برگزاری دوره چهارم این جایزه در سال ۱۴۰۰ است.
وی با تاکید بر اینکه امیدوار هستیم که پاندمی کرونا از بین برود و بتوانیم دوره چهارم جایزه مصطفی را به صورت فیزیکی و حضوری برگزار کنیم، گفت: برخی از کشورها تقاضای برگزاری آئین جایزه مصطفی (ص) را به ما داده اند و ما آمادگی داریم که در صورت فراهم آمدن شرایط، چهارمین دوره جایزه مصطفی را در یکی از کشورهای اسلامی به غیر از ایران برگزار کنیم.