مهدی رحمانیان مدیر مسئول روزنامه شرق در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بعد از روی کار آمدن دولت احمدی نژاد ما در سیاست داخلی و خارجی شاهد تحولات بسیاری بوده ایم.
وی افزود: دکتر احمدی نژاد شاید در بسیاری از کارها توانست، شیوه جدیدی را ارائه نماید اما در بعضی از حوزه ها نیز نتوانسته است به خوبی ایفای نقش کند. احمدی نژاد در دوسال گذشته نشان داد که رئیس جمهوری متفاوت است که دستوری عمل کردن امور اجرای کشور یکی از ویژگی های وی به حساب می آید.
مدیر مسئول روزنامه شرق ادامه داد: دولت نهم در بحث کاهش نرخ سود بانکی نتوانست کار کارشناسانه ای انجام دهد، زیرا به اعتقاد بنده کاهش نرخ سود بانکی در شرایط کنونی جوابگوی اقتصاد کشور نیست، حال شاید این موضوع به نفع کارخانه داران باشد، ولی در اقتصاد کشور تاثیر مثبتی نخواهد داشت.
این فعال سیاسی تصریح کرد: متاسفانه عملکرد دولت نهم نشان از آن دارد که احمدی نژاد در کارهای اجرایی کشور فقط به دیدگاههای خود توجه دارد و کمتر به مسائل کارشناسی می پردازد.
رحمانیان در ادامه به عملکرد دولت نهم در حوزه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: در بحث سیاست خارجی این دولت بعد از روی کار آمدن، سیاست تهاجمی را در دستور کار خود قرار داد که این امر، باعث شده رئیس جمهوری ایران امروز به یکی از چهره های روزجهان آن هم در رسانه ها تبدیل شود که این موضوع هم نفع خاصی برای ملت ایران ندارد.
مدیر مسئول شرق خاطر نشان کرد: به اعتقاد بنده نیازی نبود که دولت ایران بخواهد موضوع هولوکاست را در یک مجمع بینالمللی مطرح کن چرا که ین موضوع نفعی برای ملت ایران تا کنون در بر نداشته، اگر این اتفاق نیفتاده باشد به نفع آلمانیهاست و اگر هم اتفاق افتاده باشد به نفع صهیو نیست هاست که در مجموع باز نفعی برای ملت ایران ندراد.
به گفته رحمانیان ، در عرصه جهانی مسئولان نباید بدون اصول دیپلماتیک روز سخن گفت زیرا به ضرر کشور تمام خواهد شد.
این فعال سیاسی در پایان سخنان خود تغییرو تحول به وجود آمده در عرصه مدیران را یکی از کارهای مثبت دولت نهم خواند و گفت: دکتر احمدی نژاد بعد از روی کار آمدن و قبول مسئولیت اجرایی کشور، طیف مدیرانی که احساس امنیت می کردند و بر صندلی هایشان تکیه زده بودند را برکنار کرد که به اعتقاد بنده این امر برای برخی مدیران لازم بود.
رحمانیان در عین حال خاطر نشان کرد: البته باید توجه داشت که برخی مدیران هستند که می بایست بر سر کار می ماندند و این دولت از تجربیات آنان اسفاده می کرد.