به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین ارسطوزاده صبح دوشنبه در دیدار با بخشدار ویژه خارگ اظهار داشت: جزیره خارگ دارای ظرفیت فراوانی در حوزه آثار تاریخی و گردشگری برای ایران اسلامی میباشد که کتیبه موجود در جزیره یکی از غنیترین آثار تاریخی است که میتوان از آن نام برد.
وی افزود: در سال جاری اعتبار خوبی در حوزه بهسازی و ایمن سازی آثار تاریخی جزیره خارگ توسط میراث استان در نظر گرفته شده است که چندین پروژه در جزیره آغاز به کار کرده و هدف ما توسعه این روند خواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر تصریح کرد: گردشگری یکی از ظرفیتهای مهم این جزیره است که باید با یک برنامه ریزی مدون در سطح ملی راهکارهایی اندیشیده شود و از این ظرفیت غنی استفاده شود.
مرمت آثار تاریخی خارگ
ناصر ابراهیمی بخشدار ویژه خارگ نیز در این نشست اظهار داشت: خارگ را میتوان به نوعی میراثدار خلیج همیشه فارس دانست.
وی افزود: به نظر میرسد با توجه به تعدد آثار تاریخی جزیره خارگ اعتبارات بیشتری برای ایمن سازی و جلوگیری از تخریب این آثار در نظر گرفته شود که امسال در این زمینه میراث استان بوشهر اقدامات بسیار مناسبی به سرانجام رسانده است و برای اولین بار در چند سال اخیر پروژه عمرانی در این حوزه تعریف و آغاز به کار کرده است.
بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: یکی از مشکلات نگهداشت و مرمت آثار، در مورد سازه امامزاده میر محمد جزیره خارگ است که نیازمند تعامل سازنده میراث و اوقاف در این زمینه هستیم که این اثر تاریخی به خوبی نگهداشت شود.
ابراهیمی یادآور شد: اقدامات خوبی توسط نماینده میراث در جزیره صورت گرفته که نیازمند حمایت بیشتر از سوی استان و در نظر گرفتن یک دفتر مناسب در جزیره جهت پیگیری امور است که امیدواریم این مورد نیز به سرانجام مثبتی ختم شود.