حجت الاسلام سهرابی از برگزاری جشن های بیمارستانی به مناسبت ۱۷ ربیع الاول سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری حجت الاسلام والمسلمین «علی اصغر سهرابی»، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ماه) با حضور اصحاب رسانه های جمعی در محل این سازمان برگزار شد.

حجت الاسلام سهرابی در این نشست اظهار کرد: بنا بر فرموده مقام معظم رهبری عرصه مسئولیت سازمان تبلیغات اسلامی به فرهنگ با همه شمول آن مرتبط است چه حوزه ای اصالتاً فرهنگی باشد چه ابعاد فرهنگی داشته باشد مثل فرهنگ اقتصاد، فرهنگ سیاست و .... .

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان اینکه ما تبلیغ را پدیده ای اجتماعی می دانیم، تصریح کرد: ذهنیت اولیه درباره تبلیغ یک خط ساده پیام رسانی است اما اگر بخواهیم پیام و گستره ای از پیام ها را با عمق بیشتر ارسال کنیم باید ابعاد اجتماعی آن را نیز در نظر بگیریم. راهبرد ما تبلیغ مردمی است تا پیام دین در متن ارتباطات اجتماعی منتقل شود.

وی ادامه داد: اینکه فقط از طلاب و روحانیت انتظار صدور پیام یک جانبه را داشته باشیم ما را محدود می کند. باید مردم به میزان درک از پیام دین، آن را منتقل کنند مثل امر به معروف که وظیفه ای همگانی است. تبلیغ نیز چنین است و مردم باید در این باره احساس وظیفه داشته باشند.

حجت الاسلام سهرابی با اشاره به نقش بی بدیل مادر در تربیت افراد جامعه، بیان کرد: در این راستا شبکه مادران مبلغ را تشکیل می دهیم تا در زیست بوم تربیتی از گروه های موثر استفاده بکنیم. همچنین درباره گسترش نقش فرهنگی اقشاری همچون کسبه محلی که به آنها نیز در زیست بوم تربیتی توجه داریم.

وی با بیان اینکه ما در سازمان تبلیغات اسلامی تبلیغ را فارغ از نگاه سازمانی و تمرکزگرا دنبال می کنیم، اعلام کرد: در این راستا دو اقدام اصلی را مد نظر داریم نخست به تناسب پیچیدگی روزافزون مسئله تبلیغ و تکثر مشکلات و چالش ها نیازمند ورود حرفه ای مبتنی بر آموزش و گفتمان خاص در حوزه تبلیغ هستیم، برای مثال ما باید در عرصه ورزش در سطوح عمومی تا حرفه ای آن ورود کنیم مثل همراهی با اردوهای ملی و ارایه حمایت و مشاوره های معنوی به ورزشکاران، چنانکه سال گذشته یکی از بانوان طلبه که ورزشکار رزمی نیز است با این اردوها همراه شد که حضور او منشأ آثار بود.

وی با بیان اینکه ما در عرصه بازار هم ورود داشته ایم، ابراز کرد: در گذشته که پیوند بین بازار و روحانیت عمیق تر بود، برکات آن نصیب مردم می شد؛ از این رو، تلاش داریم تبلیغات تخصصی را در قالب میزهای راهبری ورزش، کودک، بازار، زندان و ... فعال کنیم به ویژه در زندان ها که نیاز به جریان جهادی فرهنگی تبلیغی برای کمک به زندانیان و قوه قضاییه ضرورت دارد و ما در این راستا در ماه محرم به همه زندان ها اعم از زندان های زنان و مردان اعزام های تبلیغی را انجام دادیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به گسترش دامنه فرهنگ کار خیر و کمک های مومنانه در جامعه تاکید کرد: فرهنگ یاری‌گری در جامعه ما در حال توسعه است البته نباید اجازه بدهیم فقر تبدیل به بیزینس شود. بعضا ورود افراد مشهور یا سلبریتی ها به عرصه هایی مثل کودکان کار می تواند مشکل زا شود چرا که این مشکلات و چالش ها چندلایه و نیازمند ورود تخصصی هستند.

وی با بیان اینکه ما برای قشر متوسط جامعه که روز به روز فقیرتر می شوند نیز برنامه ریزی داریم، تصریح کرد: امروز که عرصه کار خیر دامنه پیدا کرده باید برای آن برنامه ریزی تخصصی داشته باشیم چرا که عرصه های تخصصی فرهنگ با مهارت های کلی تبلیغ قابل هدایت و اثرگذاری نخواهد کرد.

حجت الاسلام سهرابی اولویت دوم در شکل گیری زیست بوم فرهنگی تبلیغی را ایجاد حلقه های تسهیل گر تبلیغی معرفی کرد و گفت: فرصت ها و ظرفیت ها باید به یکدیگر متصل شوند. لایه جدید شبکه مبلغان با عنوان حمات برای اتصال این فرصت ها و ظرفیت ها در حوزه تبلیغ و خدمات فرهنگی را تشکیل داده ایم. حدود ۱۰۰ نفر را در شهرستان های تهران جذب کرده ایم که در همین مدت کوتاه توانسته اند منشأ برکات بسیار شوند.

وی اضافه کرد: جذب و آموزش و الزام نیروهای جهادی برای کمک به کادر درمان در این حلقه های میانی و تسهیل گر دنبال می شود. در موج سوم کرونا گروه های متعدد وارد عمل می شوند و ما با تجارب به دست آمده از موج های اول و دوم شیوع این بیماری در تلاش برای خدمت رسانی به مردم هستیم.

حجت الاسلام سهرابی با بیان اینکه مدل به کار رفته برای توزیع بسته های معیشتی را بازخوانی می کنیم، تاکید کرد: باید سامانه جذب نیروهای جهادی طراحی و فعال شود تا این کار مردمی موثرتر باشد. این روزها نیروهای انقلابی به بازطراحی مدل ها مثل قرنطینه های محلی، فعالیت نقاهتگاه ها و ... فعال هستند تا فعالیت های جهادی درست هزینه شود.

وی از استقرار نیروهای جهادی در تعامل با سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران با بیمارستان ها خبر داد و گفت: این گروه ها هم به کادر درمان و هم به بیماران خدمت رسانی می کنند و تاکنون هفت بیمارستان تهران با حضور ۲۵۰ نیروی جهادی تحت پوشش این گروه ها قرار گرفته اند که به طور معمول هر یک از این افراد دو روز در هفته شیفت دارند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار کرد: فراخوان جذب این گروه های جهادی در پایگاه Jsalamat.ir‌ وجود دارد و علاقه مندان پس از ثبت نام، غربالگری می شوند تا به بیماران و کادر درمان خدمات بهداشتی و معنوی و روحی به منظور تجدید روحیه در آنها ارایه کنند.به گفته فرمانده قرارگاه مقابله با کرونای شهر تهران، ما به هزار نیروی جهادی در بیمارستان ها نیاز داریم که از این طریق می توان بخش اعظم آن را تامین کرد.

وی از برگزاری جشن های بیمارستانی به مناسبت ۱۷ ربیع الاول سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) خبر داد و بیان کرد: اهدای هدیه به کادر درمانی و تقدیر از خدمات آنها نیز در ذیل این جشن ها صورت می گیرد و با همت قرارگاه جهادی «نرجس خاتون (س)» در چهار بیمارستان شهر تهران این جشن ها برگزار می شود.

وی از آغاز عملیات بزرگ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از ۱۳ آبان همزمان با ولادت پیامبر اکرم (ص) خبر داد و بیان کرد: این عملیات در قالب پویش و حرکت جمعی است و با دعوت از گروه های توانمند به منظور کاهش آسیب های ناشی از کرونا و خدمت به بیماران تحت درمان انجام می شود.توزیع کمک های مردمی با محوریت مسجد، مرمت خانه های فرسوده در شهرستان ها و حاشیه شهر تهران و همکاری با کادر درمان از محورهای این عملیات است که در بازه زمانی دو ماهه یعنی از ۱۳ آبان تا ۱۳ دی ماه سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام می شود.

سهرابی در پایان خاطرنشان کرد: در مرحله نخست با گروه های جهادی شناسنامه دار این عملیات را اجرا خواهیم کرد. ما برای ورود علاقه مندان قیدی نگذاشته ایم و برای مثال امکان ورود مدیریت نهادهایی مثل مسجد را نداریم اما می توانیم ارتباط امام جماعت با مردم را برای رفع مشکلات تسهیل کنیم.