به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، نشست همکاری فیمابین پژوهشکده مطالعات فناوری ریاست جمهوری و معاون آموزشی وزارت بهداشت و مدیران این حوزه با هدف بررسی راههای ارتقا حوزه علم و فناوری در آموزش پزشکی در محل معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.
دکتر طباطبایی رئیس و دکتر سلطانی معاون پژوهشی مرکز مطالعات فناوری ریاست جمهوری در این جلسه با بیان عناوین و ظرفیتهای قابل همکاری، ارائه راهکارهای خلاقانه و چند رشتهای، شناسایی عمیق مسائل و یافتن فرصتها، داشتن مأموریت تحلیل، درک و پاسخ مؤثر و فعالانه به فرصتها در مسائل از طریق نوآوری با انجام پژوهشهای اصیل، چند رشتهای و کاربست محور را از جمله اهداف این پژوهشکده عنوان کردند.
در ادامه گزارشی از روند پژوهشهای انجام شده در چگونگی ایجاد رشتههای جدید و تدوین صلاحیتهای حرفه ای و ساختار آموزشی تخصصی و مأموریت گرا دانشگاهها در قالب همکاری با وزارت خانهها و سازمانهای در خواست دهنده در جلسه ارائه شد.
دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت در این جلسه، ضمن بیان ضرورت توجه به نکاتی مانند تفاوت بین نیاز و تقاضا از سوی جامعه، موضوعاتی همچون آینده اکتشافی و آینده هنجار در توسعه آموزش و ضرورت تعریف زیر ساخت مفهومی در بخش علم و فناوری در حوزه علوم پزشکی را مهم و مورد تاکید قرار داد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر تبادل اطلاعات و همکاریهای فی مابین در موضوع مرجعیت و ساختار دانشگاه برای مأموریتهای محوله نظیر همگرایی، پاسخگویی، دغدغه مند بودن و نحوه تعاملات بین المللی در شرایط حاضر، اظهار داشت: ایجاد ارتباط پژوهشکده مطالعات فناوری ریاست جمهوری با مراکز سیاستگذاری آموزشی در دانشگاههایی نظیر علوم پزشکی همدان، شیراز و کرمان از طریق اتاق فکر معاونت پیگیری خواهد شد.
وی با اشاره به نقش مهم مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی در شکل گرفتن همکاریها خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای فکری در بخشهایی نظیر سیاستگذاری، اقتصاد دانش بنیان و جامعه شناسی در پژوهشکده، نحوه ارتباط و همکاری با اساتید و دانشجویان رشتههای مرتبط در دبیرخانههای علوم پایه، داروسازی و سایر بخشها از سوی کمیسیون همگرایی پیگیری خواهد شد.