رئیس مجمع ملی کاهش خطرپذیری سوانح جمهوری اسلامی ایران گفت: مجمع ملی کاهش خطرپذیری سوانح یک ساز و کار هماهنگی برای برجسته کردن کاهش خطرپذیری سوانح و متشکل از همه دستگاه‌های ذی نفع است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ابتدای سخنان خود در نشست تصویری اظهار داشت: این مجمع مشاوره‌های لازم را در راستای هماهنگی، تحلیل و توصیه در زمینه اولویت‌هایی که نیاز به اقدامات مشترک و هماهنگ شده دارند ارائه می‌نماید.

رئیس مجمع ملی کاهش خطرپذیری سوانح جمهوری اسلامی ایران کاهش خطرپذیری سوانح را یک موضوع پیچیده و میان بخشی دانست و افزود: مجمع ملی باید با یک رویکرد چندبخشی، دانش میان رشته‌ای، تخصص‌ها و راهبردهای ضروری را در خدمت به کاهش خطرپذیری سوانح به کار گیرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: در کشور ما این مجمع به عنوان بازوی مشورتی سازمان مدیریت بحران کشور و به عنوان ابزاری در خدمت برای تحقق سیاست‌های کلی نظام مصوب مقام معظم رهبری با استفاده از تجربیات و رهیافت‌های بین المللی از جمله راهبرد و برنامه اقدام یوکوهاما، برنامه کاری هیوگو و چارچوب سندی برای کاهش خطرپذیری سوانح و ایجاد برگشت پذیری یا تاب آوری عمل می‌نماید.

نجار کمک به افزایش دقت و سرعت در تشخیص اولویت‌ها، ظرفیت‌ها، راهکارها و نهادینه سازی کاهش خطرپذیری و مدیریت کاهش خطرپذیری سوانح را از جمله اهداف این مجمع دانست و تصریح کرد: شناخت و تحلیل اطلاعات پایه و روندهای کاهش خطرپذیری سوانح شامل پیشینه سوانح و خطرپذیری، سیاست‌های ملی، استراتژی‌ها، توانمندسازی ها، منابع و برنامه‌ها از جمله اولویت‌های این مجمع است.

گفتنی است در ادامه این نشست نماینده وزارت امور خارجه توضیحاتی درباره اهمیت چارچوب سندی برای کاهش خطرپذیری سوانح ارائه کرد.

همچنین رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی سند راهبردی مدیریت بحران را تشریح و سایر شرکت کنندگان ضمن تبادل نظر پیشنهادات و راهکارهای اجرایی خود را مطرح کردند.