به گزارش خبرگزاری مهر، با برگزاری فراخوان ملی لشگر فرشتگان، جمعآوری خاطرات روزهای کرونایی زنان ایران، پس از دو مرحله تمدید بهدلیل شیوع مجدد ویروس کرونا، بیش از ۱۵۰ خاطره از ایثار و ازخودگذشتگی زنان شهرهای مختلف کشور به دبیرخانه ارسال شدند.
اینخاطرات در ۵ محور به خاطرات خواندنی و تأمل برانگیز زنان جوان تطهیرکننده اموات کرونایی، خاطرات شگفت انگیز زنان کادر درمان و اورژانس، خاطرات ازخودگذشتگی های زنان جهادگر در تولید و توزیع ملزومات و مواد ضدعفونیکننده، خاطرات زنان صبور خانهدار در حفظ نشاط و آرامش خانوادگی و خاطرات دلواپسی های مادران جهادگران کادر درمان و اورژانس است و بخش زیادی از آنها در قالب صوتی ارسال شدهاند.
خاطرات ارسالی در مرحله اولیه مورد بازبینی گروه کارشناسی قرار گرفتند و ۱۲۱ خاطره برگزیده و به مرحله بعد راه یافتند.
با نظر به اینکه هدف اصلی این فرخوان ثبت این جهاد عظیم و معرفی کامل و بی نقص خاطرات جهادگرانی است که جنس دلشان و راه و رسمشان یادآور رزمندگان دوران دفاع مقدس است که با ایثار و رشادت برای دفاع از مردم و اسلام ایستادگی کردند و به احترام مخاطبانی که بعدها خواننده این خاطرات خواهند بود، مقرر گردید همه خاطرات منتخب، در کارگاهی ۷ روزه، بازآفرینی شده و مراحل تحقیق و پژوهش آنها طی مصاحبه های تلفنی با صاحبان آثار تکمیل شوند.
نزدیکشدن به حس و حال جهادگران این عرصه و بررسی بیشتر اقتضائات زمانی و مکانی مربوط به خاطرات از جمله اهداف این کارگاه ۷ روزه است.
قطعا این امر در جهت انتقال درست و کامل وقایع و شگفتیهای این دوران و همچنین ازخودگذشتگیها و رشادتهای جهادگران در فرهنگ سازی آینده کشور نقش بهسزایی خواهد داشت بهویژه اگر بهدرستی درک و فهم شود.
از اینخاطرات برگزیده که شمارشان به ۶۸۰ صفحه میرسد، پس از مرحله بازآفرینی، گزینش مجددی صورت خواهد گرفت و بهترین و نابترین روایتها جهت درج در کتاب و انتشار انتخاب خواهند شد.
شهلا پناهی یکی از نویسندگان حوزه خاطرهنگاری کشور و فارغالتحصیل رشته ارتباطات، برای تکمیل مراحل تحقیق و نویسندگی کتاب فراخوان انتخاب شده است.
با توجه به تغییر زمانبندی فراخوان، اطلاعات بیشتر و نیز زمان داوری آثار و اسامی داوران بزودی اعلام خواهند شد.
فراخوان اینرویداد چندی پیش توسط انتشارات تلاوت آرامش و موسسه فرهنگی هنری خیبر با مشارکت مجمع ناشران انقلاب اسلامی منتشر شده بود.