تقی غیاثیتبار در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشکیل قرارگاه محرومیتزدایی با محوریت اشتغال مهارتمحور در استان البرز اظهار کرد: قرارگاه محرومیتزدایی زیرمجموعه نماینده ولی فقیه در استان البرز تشکیل شده است، این قرارگاه با همافزایی که بین دستگاههای متولی ایجاد میکند میتواند محرومین را پشتیبانی و حمایت و افراد را برای اشتغال مهیا کند.
وی با بیان اینکه در حوزه اشتغال مهارتمحور تفاهمنامهای بین ادارهکل فنی و حرفهای استان و قرارگاه محرومیتزدایی استان البرز منعقد شد، تصریح کرد: حدود ۶۰ منطقه محروم در استان البرز به عنوان مناطق محروم شناسایی شدند که این قرارگاه افراد بیبضاعت که عمدتاً اقشار آسیبپذیر جامعه هستند را زیر پوشش قرار میدهد.
انتخاب مسجد معین در مناطق محروم
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان البرز با بیان اینکه در هر کدام از این ۶۰ منطقه محروم در سطح استان یک مسجد مُعین انتخاب میشود، خاطرنشان کرد: این مسجد معین در واقع حدود یازده مرکز ایجاد میشود که یکی از آنها مرکز توانمندسازی است و مسئولیت این مرکز با اداره آموزش فنی و حرفهای استان البرز است.
وی یکی از اهداف اصلی قرارگاه محرومیتزدایی را توانمندسازی افراد خواند و بیان کرد: طی دو نشستی که با رئیس قرارگاه محرومیتزدایی استان البرز برگزار کردیم مقرر شد؛ با توجه به پروژههای اشتغالمحور که در استان البرز وجود دارد و هماکنون در حال اجراست از ظرفیت این پروژهها به منظور اشتغالزایی محرومین که زیرمجموعه قرارگاه محرومیتزدایی هستند، استفاده کنیم.
غیاثیتبار گفت: قرارگاه محرومیتزدایی با دستگاههای مختلف همچون آموزش فنی و حرفهای، بهزیستی، کمیته امداد و ستاد اجرایی فرمان امام نیز این قرارداد را منعقد میکند تا بتواند این زنجیره را کامل کنند.
وی اظهار کرد: در سامانه اشتغال مهارتمحور صفحهای در این باره طراحی کردیم، تا افرادی که در مناطق محروم هستند، ثبت نام و یکی از روشهای اشتغال را انتخاب کنند که شامل خوداشتغالی یا کارآفرینی است.
معرفی ۶۳ نفر به قرارگاه محرومیتزدایی
مدیرکل فنی و حرفهای استان البرز با تأکید بر اینکه کمک به قرارگاه محرومیتزدایی جزو اولویتهای ماست، بیان کرد: تاکنون ۶۳ نفر را به این قرارگاه معرفی کردیم، همکاران ما در دبیرخانه اشتغال مهارتمحور حضور دارند و افراد در حوزه استخدام محور به واحدهای صنعتی که نیرو نیاز دارند معرفی و افرادی که مستعد خوداشتغالی و کارآفرینی هستند در این مسیر دورههای مهارتی را طی و آماده کسب و کار میشوند.
وی ادامه داد: برخی شرکتها نیاز به نیرو دارند تا خط تولیدشان متوقف نشود و بتواند به تعهداتشان عمل کنند به همین دلیل این شرکتها نیازهایشان را اعلام میکنند و در مواقع خاص برخی از آموزشها در خط تولید و در حین کار داده و با نظارت اداره کل فنی و حرفهای استان از طریق مربیان اعزامی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای انجام این کار اعزام میشود.
غیاثیتبار در پایان با بیان اینکه دبیرخانه اجرایی این پروژه در مرکز شهید رهبری در خیابان هلال احمر چهارراه طالقانی واقع است و همکاران کارهای پروژه را انجام میدهند، متذکر شد: ثبت نام به صورت غیرحضوری در سامانه انجام میشود و به محض اینکه فردی واجد شرایط بود از طریق پیامک اطلاعرسانی و فراخوان وی انجام میشود.