به گزارش خبرنگار مهر، سیف اله فرزانه پیش ازظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان ساری در سال ۲۰۲۲ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو است بر لزوم معرفی ظرفیت هاو جاذبههای گردشگری، فرهنگی، ورزشی و کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: ظرفیتهای استان باید به عنوان یک پکیج به گردشگران معرفی شود.
وی مطالبه گری برای ارتقای ظرفیتها نظیر حوزه راهها، فرودگاهها و وضعیت بنادر تاکید کرد و گفت: باغ تاریخی عباس آباد از ظرفیتهای تاریخی و گردشگری استان به شمار میرود و اگر خوب محافظت نشوند خطر خروج از فهرست یونسکو آن را تهدید میکند.
فرزانه یادآور شد: همچنین متأسفانه میراث فرهنگی در باغ تاریخی عباس آباد بهشهر برای ماهانه یک میلیون تومان بهره مالکانه خلع ید میشود درحالی که این اثر ثبت جهانی یونسکو است که اگر خوب محافظت نشود ممکن است از لیست خارج شود.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: مسجد فرح آباد و کاخ جهان نما از دیگر آثار تاریخی استان هستند برخی میخواستند مسجد فرح آباد را مصلی کنند ولی ما معتقدیم تاریخ را باید ارتقا بخشید.
وی با اظهار اینکه در حوزه تجارت و تفریحی چیز زیادی نداریم گفت: ۵۰ درصد مدالهای المپیک مربوط به مازندران است و باید به گردشگری ورزشی، سلامت و غیره توجه کنیم.
علی ماهفروزی دبیر اجرایی رویداد بین المللی ساری ۲۰۲۲ نیز در این نشست با تاکید براینکه برای گردشگری استان باید مسیر و مدلی جدید تعریف کنیم، از راه اندازی دبیرخانه دائمی رویداد ساری ۲۰۲۲ در ساری خبر داد و گفت: برای این رویداد از تمامی کشورهای صاحبنام علاوه بر اعضای اکو دعوت میشود.
وی ادامه داد: در این رویداد فقط گردشگری مورد توجه نیست بلکه همه بخشها از جمله کشاورزی و غیره اهمیت دارد و گردشگری میتواند چهره کشاورزی استان را دگرگون کند.