دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا این روزها برای جبران ناکامی انتخاباتی خود به هر وسیله ای از جمله به راه انداختن جنگ روانی علیه ایران متوسل شده است.

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل - پیمان یزدانی: در روزهای گذشته شاهد انتشار برخی گزارش‌های ضد و نقیض از سوی برخی رسانه‌های آمریکایی مانند نیویورک تایمز مبنی بر احتمال حمله نظامی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در روزهای باقیمانده از دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ بوده‌ایم.

نیویورک تایمز در گزارشی اعلام داشته بود که ترامپ گزینه حمله به ایران را بررسی کرده اما با مخالفت معاونش و برخی دیگر از مقامات وزارتخارجه و پنتاگون مواجه شده است.

برای این جنگ روانی راه افتاده علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی محافل آمریکایی نکات قابل تأملی وجود دارند:

-در پی شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری و ناامیدی وی از بازگشت به قدرت، می‌توان این احتمال را داد که این جنگ روانی و یا اقدام احتمالی بسیار خطرناک با هدف بالا بردن هزینه‌های حذف وی از قدرت برای مخالفان و رهبران اروپا و همچنین روحیه دادن به طرفداران راستگرای افراطیش در کف خیابان‌های آمریکا طراحی و اجرا می‌شود.

-با توجه به نزدیک شدن به ۱۳ دی ماه (سوم ژانویه) که سالگرد ترور شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است (دو هفته قبل از تحویل قدرت از سوی ترامپ به رئیس جمهور منتخب آمریکا جو بایدن)، شاید بتوان گفت که دولت آمریکا این احتمال را می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران بخواهد در راستای انتقام گرفتن اقداماتی را علیه منافع آمریکا در منطقه انجام دهد، لذا واشنگتن سعی می‌کند با ایجاد یک جنگ روانی و ایجاد موازنه وحشت از اقدام احتمالی ایران و گروه‌های مقاومت جلوگیری کند.

این در حالی است که جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا هم به تازگی گفته است که «دونالد ترامپ» شکست در انتخابات را هرگز نخواهد پذیرفت و طی روزهای آینده احتمالاً به دنبال دیدار با مقام‌های ایران و توافق با جمهوری اسلامی است. «جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص، گزارش ادعایی اخیر روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» مبنی بر قصد ترامپ برای اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران را امری بعید و ناشی از شیوه تصمیم‌گیری آشفته، غیرمتعارف، ناآگاهانه و نامنسجم ترامپ توصیف کرد.