قم- مدیرکل تبلیغ عمومی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت خلاقیت ونوآوری درفعالیت های تبلیغی، بر لزوم بهره گیری مبلغان ازشیوه های خلاقانه و نوآورانه در موضوع تبلیغ تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین یحیی کمال در نشست مشترک اداره کل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق که به منظور تبیین ظرفیت‌های این اداره کل برگزار شد، گفت: خلاقیت، نوآوری و ابتکار در عرصه فعالیت‌های تبلیغی، یکی از مهمترین عناصر تأثیرگذار در امر تبلیغ دین می‌باشد و خلاقیت در بکارگیری قالب‌های جدید تبلیغی و بهره گیری از ابزارهای نوین، فعالیت‌های تبلیغی موفق تری را به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل تبلیغ عمومی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به لزوم خلاقیت و نوآوری در برگزاری فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی اشاره کرد و گفت: اگر مبلّغ بخواهد فعالیت تبلیغی او در میان مخاطبان تأثیر بگذارد، باید از شیوه‌های تبلیغی کلیشه‌ای و سنتی کم فایده فاصله بگیرد و به سمت راه‌های خلاقانه و نوآورانه برود.

وی ادامه داد: تشکیل گروه‌های تبلیغی، اولین گام در جهت به روز شدن فعالیت‌های تبلیغی و تغییر روش‌های قدیمی و کم اثر بود؛ گام دوم در تحول فعالیت تبلیغی و بالا بردن اثربخشی آن، آموزش گروه‌های تبلیغی در زمینه‌های مهارتی و علمی بوده که تا کنون به فضل الهی این کار با قوت صورت گرفته و در حال انجام نیز می‌باشد.

حجت الاسلام والمسلمین کمال تأسیس مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق را امری ارزشمند برشمرد و افزود: ایجاد این مرکز یک امر مورد نیاز و ارزشمندی است که می‌تواند کمک‌های شایانی را در زمینه عملی شدن ایده‌های ناب و خلاق مبلغان و طلاب سراسر کشور داشته باشد.

وی افزود: هم اکنون با توجه به شرایط بد اقتصادی و معیشتی مبلغان، شاهد کمرنگ شدن فعالیت‌های تبلیغی می‌باشیم و تعداد قابل توجهی از مبلغان توانمند برای امرار معاش و تأمین هزینه‌های زندگی، فعالیت‌های تبلیغی خود را کاهش داده و جذب نهادها و ادارات شده‌اند تا بتوانند مخارج زندگی خود را تأمین نمایند و این موضوع باعث کاهش مبلغان فعال، توانمند در جامعه خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین کمال گفت: برای تداوم حضور مبلغان توانمند در عرصه تبلیغ و رفع مشکل اقتصادی آنان و همچنین بیشتر شدن فعالیت‌های فرهنگی خلاقانه، باید مبلغان مورد حمایت قرار گیرند و نیز بتوانیم کسب و کار پایدار و متناسب با فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی آنان ایجاد نمائیم؛ اینکه چنین کسب و کاری به چه شکل باشد و چگونه صورت گیرد را می‌توانیم از ایده‌هایی که در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق ثبت شده و می‌شود بهره بگیریم.

وی به اهمیت استمرار فعالیت‌های تبلیغی و بکارگیری شیوه‌های جدید در این زمینه اشاره و افزود: طرح و برنامه نویسی، همچنین داشتن ایده‌های جدید و خلاق در امر تبلیغ، یک امر ضروری می‌باشد که باید به آن توجه کرد.

حجت الاسلام المسلمین کمال گفت: مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق باید در دو جهت نسبت به مبلغان و تبلیغ، فعالیت‌های خود را سامان دهد: جهت اول، قضاوت و داوری نسبت به ایده‌های جدید و نو تبلیغی مبلغان و حمایت از آنان و جهت دوم، آنکه به منظور ایجاد رویکرد خلاق و نوآورانه در مبلغان و گروه‌های تبلیغی دوره‌های آموزشی خاصی را برگزار کند.