نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: دشمن هوس ایجاد ناامنی در کشور ما نکند و دستگاه های ذیربط باید توطئه های آنها را خنثی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله متفکر آزاد در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی، گفت: پرونده دشمن بی ثباتی امنیتی در کشور ما است و احساس می کنند که با ایجاد عدم امنیت فکری، اقتصادی و نظامی برای مردم ما امتیاز بگیرند.

وی بیان کرد: دشمن هوس ایجاد ناامنی در کشور ما نکند و نباید به دنبال امنیت معامله ای و مذاکره ای باشد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دشمن باید خواب اختلاف داخلی را در کشور ما ببیند و لازم است دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی نقشه های شوم دشمن را خنثی کنند و پاسخی محکم به توطئه های آنها دهند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره لایحه بودجه گفت: تحول در ساختار بودجه ضروری است و باید این مساله مورد توجه جدی قرار گیرد.