روشهای معمول و رایج در جراحی پلاستیک بینی، در برخی مواقع منجر به بروز عوارض تنفسی و ظاهری در افراد می شود.

دکتر محسن نراقی با اشاره به برگزاری بزرگ ترین همایش علمی گوش و حلق و بینی در وین، به خبرنگار مهر گفت: در این همایش که فدراسیون جراحان گوش و حلق و بینی کشورهای اروپایی آن را برگزار می کند، تعدادی از متخصصان ایرانی این رشته نیز حضور دارند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در این همایش، جدیدترین پیشرفت های دانش پزشکی در رشته تخصصی گوش و حلق و بینی، ارائه خواهد شد که یکی از این موارد، مبحث جراحی پلاستیک است.

نراقی از دعوت به این همایش برای ارائه چهار مقاله خبر داد و گفت: یکی از مقالات من، در مورد جراحی پلاستیک بینی و عوارض ناشی از روشهای رایج و معمول است.

این جراح و متخصص گوش و حلق و بینی ادامه داد: در روشهای معمول و رایج، عمدتا بر برداشتن بافت های بینی تکیه دارد که این روش در برخی مواقع در دراز مدت، منجر به از دست رفتن اسکلت بینی می شود که در پی آن، عوارض تنفسی و ظاهری در فرد ایجاد می کند.

وی تصریح کرد: در روش جدید که ارائه خواهم داد، حداقل برداشتن بافت بینی و دست بردن در شکل بینی مدنظر است که بتوان بدون خارج کردن غضروف، نسبت به انجام جراحی اقدام کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از این روشها به عنوان "روشهای تقویتی" نام برد که طی آن، عوارض و مشکلات بعد از عمل جراحی به حداقل می رسد.